Gyorsétteremlánc segíti a Szent László Kórház orvosait és személyzetét

Gyors, éttermi segítség a Belfrittől! A koronavírus miatt megbetegedetteket ápoló egészségügyi dolgozókat segítik élelmiszeradománnyal.

A Belfrit Gyorsétteremlánc nagy mennyiségű élelmiszer-adományt ajánlott fel a koronavírus miatt megbetegedetteket ápoló Szent László Kórház orvosainak és személyzetének.Az adományt az étterem több ütemben, mindig frissen készítve szándékozik a kórház részére eljuttatni.

Az első szállítmányt ma kapta meg a kórház, méghozzá a Netpincér futárainak ingyenes segítségével.

A Belfrit vezetősége úgy gondolja, hogy ebben a páratlanul nehéz szituációban az összefogás és a rászorulók támogatása mindennél többet ér. Reméli, hogy példa értékű hozzáállásával mások számára is utat mutat, hiszen egy ilyen komoly helyzetben nagy szükség van arra, hogy együttműködő magatartást és szolidaritást tanúsítsunk embertársaink és az érintett közösségek iránt. Most minden segítség nagyon értékes azoknak, akik ebben a pillanatban is ott dolgoznak a betegek közvetlen közelében. Az adományokkal könnyebbé tehetjük a helyzetüket, hiszen Ők is erőn felül teljesítenek most mindannyiunkért.

Kérnek mindenkit, aki teheti, hogy adományával segítse a kórházat és más rászorulókat.

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!