A Gourmet Fesztivál játék nyertesei (x)

Kisorsoltuk a 6 páros belépőjegyet a Gourmet Fesztiválra, ahol pompás ételek, zamatos italok várnak rád június 7. és 10. között. Lássuk, hogy kik lettek a szerencsések!

A 6 szerencsés, akik egy páros belépőjegyet nyertek a Gourmet Fesztiválra:

  • Polgári Anita
  • Zelenik Katalin
  • Jucus
  • Ördögh Zsófi
  • Palasics Ágota
  • Rosta Zsuzsanna

Köszönjük a részvételt a játékon és gratulálunk a nyerteseknek!

OTP klub Gourmet Fesztivál

– Kóstold meg Magyarországot!

Pompás étkek, zamatos italok kóstoltatják magukat a megújultGourmet Fesztiválon– a Millenárisonjúnius 7. és 10. között. Új és régi kiállítók érkeznek az ország minden tájáról: ott lesznek Magyarországlegjobb éttermei, a legjobb borászatok, a legfinomabb pálinkák, sajtok, szalámik, sonkák, mézek, süteménycsodák, kézműves sörök és még sok más gasztroremek. A Gourmet Fesztivál az idén minden érzékszervre hat, a kulináris élvezetek mellett kulturális élvezetekben is tobzódhatnak a kilátogatók: jön – mások mellett –Harcsa Veronika, lesz Kiscsillag akusztik és játszik a !DelaDapis.

AGourmet FesztiválMagyarország „gasztronómiai makettje”, ahol egy helyen elérhető szinte az összes olyan kulináris élvezet, amit egyébként csak hosszas utánjárással élvezhetünk. A Gourmet az a hely, aholegy helyen „kóstolhatjuk”meg egészMagyarországot. A Gourmet Fesztivál elhivatottan vonultatja fel évről évre a legjobb éttermeket, borászatokat, pálinkafőzdéket, miközben nem feledkezik meg az őstermelőkről, de a hamisítatlan piaci hangulatról sem.

Az idei Gourmet – és ez az egyik nagy újítás – egy komplex ízélményt igyekszik nyújtani úgy, hogy akiváló éttermek étkei mellé a legjobban illő borokat kínálja, hiszen eleve minden egyes étterem mellé egy-egy borászatot társít, tehát az étel és ital harmóniáját a legilletékesebb szakemberek ajánlásával élvezhetjük. A megújultGourmet Fesztiválcélja agasztronómiai ismeretterjesztés mellett, hogy olyan élményeket, ízeket, benyomásokat adjon a látogatóknak, amivel gazdagítani, színesíteni tudják majd a mindennapi falatozásaik során az étkezési szokásaikat. A Gourmet Fesztivál igyekszik minél teljesebb képet adni a hazai gasztronómia csúcstermékeinek és szolgáltatóinak világáról.

A gasztronómia magas szintjét művelő és arendezvényen kiállító egységek névsorátolyan nevek gazdagítják, mint a Costes Étterem, Pest-Buda Bistro, Mandula Étterem és Bor-Bár, Bock Bisztró, 21 – Magyar Vendéglő, Tigris Étterem, Café Pierrot Étterem, Rosenstein Vendéglő, Mezzo Music Restaurant, Kistücsök, Arany Kaviár Étterem, Pastrami Étterem és Kávéház. Az eddigi kiállítókon kívülsütnek és főznek még: Fülemüle és a Boscolo Salon Étterem, a Spazio Caffé Manuel Bisztró, a Borkonyha, a szentendrei Rosinante Étterem, a székesfehérvári 67 Étterem, a veszprémi Chianti Étterem, a mádi Gusteau Kulináris Élményműhely, a perbáli Walter Vendéglő, a győri La Mareda Étterem, valamint a Borkonyha és a Villa Bagatelle. Itt lesz mégaz ínyencek nagy öröméreaz Agárdi Pálinka Vendéglő, az encsi Anyukám mondta, Pannonhalmáról a Viator Apátsági Étterem és Borbár, a rácalmási Jankovich-kúria, Viszről a Chateau Visz és a Bajai Halászcsárda – Budapest.Kényezteti a vendégeketa Baldasti’s Grand, valamint a Kitchen, és annak sem kell több órát autóznia, aki a Káli Art Inn ízeit kóstolná meg, hiszen ők is képviseltetik magukat az eseményen. AFesztivál, minden kedves látogatóját, a belépőkapuknál egy pohár pezsgővel várja és köszönti.

A hétvége megédesítésére olyan cukrászdák vállalkoznak, mint a Gerbeaud, Pataki, Auguszt cukrászda, valamint a Lila körte café és a soproni Harrer cukrászda.Az izek és zamatok mellett idénkulturális élvezetekis gazdagítják a programot.A kisebbeketaz Alma együttes és Bognár Szilvi gyermekműsora várja majd, de fellép a Kerekes Band, Balogh Kálmán és a Gipsy Cimbalom band, Váczi Eszter Quartett, Harcsa Veronika Quartett, lesz Kisccsillag Akusztik és a Gitár Trió és az életvidám egzotikus táncőrületről a !DelaDap gondoskodik majd.

A Fesztivál részletes programja awww.gourmetfesztival.hu-n található.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Aprósütemények karácsonyra

Karácsonyi aprósütemények, szaladjatok a legszebb ünnepi tányérokra, és kínáljátok magatokat kicsiknek, nagyoknak. A készítésükben részt tud venni az egész család!