Elkészítettük Gigi Hadid kedvenc tésztáját, szilvából csináltunk sajtot

A múlt héten rengeteg izgalmas cikket írtunk: egyik szerkesztőnk kipróbálta, milyen Erzsébet királynő heti menüje, elkészítettük az igazi Cézár-salátát, és többek közt lelepleztük a tökéletes Michelin-csillagos krumplipüré receptjét.

  1. 1.

    Nem bírtam várni a birsalmáig, szilvából csináltam sajtot

    A birsalmasajt az ősz jellegzetes édessége, és én személy szerint teljesen odavagyok érte. Az egyetlen baj vele, hogy mindig túl sokat kell várni arra, hogy végre beérjen a birsalma. Nos, én nem bírtam tovább a várakozást, és egy másik gyümölcshöz fordultam.

  2. 2.

    A legszaftosabb brownie csupán két hozzávalóból

    A brownie ma már népszenvedély, nemcsak Észak-Amerikában, hanem itt, a mi kis országunkban is. Tudj meg mindent erről a süteményről, és arról, hogyan készül ez a nutellás, csupán két hozzávalós őrület.

  3. 3.

    4 trükk, amitől sokkal finomabbak lesznek a gombás ételeid

    A gomba egy rejtélyes élőlény, se nem állat, se nem növény, és ezt a kiismerhetetlen mivoltát a konyhában is megőrzi. Szerencsére néhány okos módszerrel áttörhetünk ezen a falon, hogy a gombás ételeink mindig finomak legyenek.

  4. 4.

    Végre elkészítettük a (valóban) eredeti cézársalátát

    A Cézár-saláta az éttermek kínálatának elmaradhatatlan fogása, amiben valójában semmi keresnivalója főtt tojásnak, kígyóuborkának, paradicsomnak, kukoricának vagy sült szalonnának, és még sorolhatnánk. Sőt, Julius Caesarnak sincsen hozzá köze, Julia Childnak viszont annál inkább...

  5. 5.

    „5 napig pontosan azt ettem, mint Erzsébet királynő, de egy valami nagyon hiányzott” – Lilla kipróbálta a brit uralkodó menüjét

    Életmód rovatunk szerkesztője kipróbálta, milyen II. Erzsébet királynő étrendje, tapasztalatait pedig alaposan lejegyezte nektek.

  6. 6.

    Vodka a paradicsomos tésztában? – Íme a csavaros recept, ami az új kedvenced lesz

    Ugyan hány fogás van a világon, amely egy kis vörös- vagy éppen fehérbortól lesz igazán ízletes? Nos, nemcsak a bor (és a sör) az egyetlen alkohol, ami jól mutat a receptekben, bizony a vodka is csodákra képes, ezt a következő paradicsomos penne is bizonyítja.

  7. 7.

    „Így készül a saját házi müzlim, melyből granola, palacsinta és zabkása is lehet” – szerkesztőnk ódája a reggelizéshez

    A csapból is az folyik, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Őszintén nem tudom, hogy ez igaz-e vagy sem, mindenesetre én élek-halok egy jó reggeliért, aminek a kulcsa egy sokszínű, egészséges és finom müzli, amit házilag készítek. Kíváncsiak vagytok, miért?

  8. 8.

    Így készül a felturbózott sajtos pirítós 2021-ben

    Ha azt gondolnád, hogy a TikToknak nincs egy eggyel jobb megoldása az olyan egyszerű ételekre, mint a sajtos pirítós, akkor tévedtél! Íme, így készül a sajtos pirítós 2021-ben!

  9. 9.

    Íme a tökéletesen selymes, Michelin-csillagos krumplipüré 5 titka

    A krumplipüré a világ egyik legegyszerűbb étele, ami elvileg elronthatatlan, mégis sokszor csomós vagy száraz lesz a végeredmény, ha nem tartunk be néhány alapszabályt. Tippek a tökéletes püréhez.

  10. 10.

    „Bármi lehet saláta, mert valahol a töltött káposzta is az" – így szerettette meg fura salátáit Dóra a családjával

    A saláta finom, a saláta egészséges, a saláta mindig érdekes. – A saláta unalmas, a saláta íztelen, a saláta szükséges rossz. Egy ételcsoport, ami teljesen ellentétes reakciókat vált ki az emberekből, pedig csak néhány trükk kell, hogy a salátát utálók egy csapásra rajongóvá váljanak. Én már csak tudom!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek