Ezt a fűszert használd gyakrabban, ha fogyni akarsz

Biztosak vagyunk benne, hogy a te konyhádban is lapul belőle, de ha nem, akkor sem kell izgulnod, mert nagyon könnyen beszerezheted.

A fogynivágyók mindent megtesznek azért, hogy lemenjenek róluk a kilók. Különböző praktikákat vetnek be ennek érdekében, pedig igazából ott lapul mindannyiunk orra előtt a megoldás, mely nem más, mint a gyömbér.

Ezt a fűszert használd gyakran, ha fogyni akarsz

A legjobb, ha teaként fogyasztod a gyömbért, ha fogyni szeretnél. Vegyél egy körülbelül 5 centiméteres gyömbérgyökeret és reszeld le.

Ezután forrald 10-15 percig egy liter vízben, majd szűrd le a főzetet.

A legjobb eredményeket akkor érheted el, ha minden étkezés előtt egy bögrényivel elfogyasztasz ebből a főzetből.

Persze a gyömbértea sokat segít a fogyásban, de fontos, hogy emellett tarts egy egészséges étrendet és rendszeresen mozogj.

Forrásunk volt.


Még több egészség:

Címlapról ajánljuk

Kiszámoltuk, olcsóbb-e a házi tiramisu a boltinál

Az egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthoni alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt, a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.

Lakos Benedek

További cikkek