Foodapest, de csodás!

Második alkalommal nyitott meg a Hungexpón egyszerre két élelmiszer-ipari kiállítás, a Foodapest és az UKBA. Az esemény nemcsak a szakma hivatalos képviselői, hanem a nagyközönség számára is sok kulináris izgalmat rejt.

A Hungexpón, a Nemzetközi Élelmiszer, Ital, Élelmiszer-gépipari és Vendéglátó-ipari Szakkiállításon, valamint a Nemzetközi Cukrászati, Sütőipari és Gasztronómiai Szakkiállításon látogatóként a közel 2000 kiállító között megtalálhatjuk kedvenc hazai és nemzetközi termékeinket, a nagy világcégek márkáitól egészen a kis kézműves háziipari termelők árujáig.

Less a kulisszák mögé!

Bepillantást nyerhetünk a kulisszák mögé, láthatjuk, hogy mekkora gépekkel dolgoznak a nagy cukrászdák, milyen sütőből kerülnek ki a látványpékségek ínycsiklandó süteményei.Rengeteg információhoz juthatunk a kedvenc termékeinkről, és végigkövethetjük a cégek történetét a kezdetektől napjainkig. A kiállítók itt szívesen megosztják velünk legféltettebb titkaikat, hogy a kedvenc kolbászunk, borunk, vagy tésztánk miért is annyira különleges. Természetesen meg is kóstolhatjuk, és kedvünkre kalandozhatunk az édes és sós sütemények útvesztőjében. A délutáni programokon pedig megtudhatjuk hogyan kell brióst fonni, pizzát dobálni, hogyan dolgoznak a hagyományőrző pékasszonyok, és hogyan kell igazi csigatésztát készíteni a lakodalmas húslevesbe.

Aki még mindig hezitál, hogy ellátogasson-e a Hungexporaaz utolsó napon, február 8-án, annak van még egy titkos információnk – találkozhat a NoSalty-val. Gyertek el, fotózkodjatok le, mint „webszakácsok” és vigyétek haza ajándékba a receptkártyáinkat, és ami a legfontosabb: érezzétek magatokat nagyon jól!

Szeretettel várunk mindenkit!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek