Foodapest, de csodás!

Második alkalommal nyitott meg a Hungexpón egyszerre két élelmiszer-ipari kiállítás, a Foodapest és az UKBA. Az esemény nemcsak a szakma hivatalos képviselői, hanem a nagyközönség számára is sok kulináris izgalmat rejt.

A Hungexpón, a Nemzetközi Élelmiszer, Ital, Élelmiszer-gépipari és Vendéglátó-ipari Szakkiállításon, valamint a Nemzetközi Cukrászati, Sütőipari és Gasztronómiai Szakkiállításon látogatóként a közel 2000 kiállító között megtalálhatjuk kedvenc hazai és nemzetközi termékeinket, a nagy világcégek márkáitól egészen a kis kézműves háziipari termelők árujáig.

Less a kulisszák mögé!

Bepillantást nyerhetünk a kulisszák mögé, láthatjuk, hogy mekkora gépekkel dolgoznak a nagy cukrászdák, milyen sütőből kerülnek ki a látványpékségek ínycsiklandó süteményei.Rengeteg információhoz juthatunk a kedvenc termékeinkről, és végigkövethetjük a cégek történetét a kezdetektől napjainkig. A kiállítók itt szívesen megosztják velünk legféltettebb titkaikat, hogy a kedvenc kolbászunk, borunk, vagy tésztánk miért is annyira különleges. Természetesen meg is kóstolhatjuk, és kedvünkre kalandozhatunk az édes és sós sütemények útvesztőjében. A délutáni programokon pedig megtudhatjuk hogyan kell brióst fonni, pizzát dobálni, hogyan dolgoznak a hagyományőrző pékasszonyok, és hogyan kell igazi csigatésztát készíteni a lakodalmas húslevesbe.

Aki még mindig hezitál, hogy ellátogasson-e a Hungexporaaz utolsó napon, február 8-án, annak van még egy titkos információnk – találkozhat a NoSalty-val. Gyertek el, fotózkodjatok le, mint „webszakácsok” és vigyétek haza ajándékba a receptkártyáinkat, és ami a legfontosabb: érezzétek magatokat nagyon jól!

Szeretettel várunk mindenkit!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...