Fogyni vágyók reggelije

A reggeli étkezés a testsúlycsökkentés idején is fontos. Érdemes rá időt szánni, nem kihagyni, nem rohanni.

A megfelelő étkezési ritmus a fogyni vágyás időszakában (is) kiemelkedő jelentőségű. A kiegyensúlyozott energia- és tápanyagbevitel fontos az anyagcserénk megfelelő működéséhez.

Indítsuk energiával telten a reggelt, ne hagyjuk ki a reggelit, nem ez az út a fenntartható testsúlycsökkenéshez, sőt!

Kiválogattam nektek egy hétre való, az 1500 kcal-os étrendbe illeszthető 400 kcal alatti reggelit. Lehet, hogy némelyik első látásra kicsit komplikáltnak tűnik, de szerintem érdemes rájuk szánni az időt. Ha összepakoljátok az ~500 kcal-os ebédekkel és ~300 kcal-os vacsorákkal és melléjük tízóraira/uzsonnára 150-200 kcal-os ételeket választotok, már jó úron jártok, hogy átvegyétek az ellenőrzést a kilók felett.(Az egyes ételek energiatartalmát a receptnél a „Kalória” fülre kattintva ismerhetitek meg.)

 1. 1.

  Bruschetta 4. - palermói

 2. 2.

  Ementális kelkáposzta saláta

 3. 3.

  Fetás lencsesaláta paradicsommal

 4. 4.

  Müzli aszalt gyümölcsökkel és diófélékkel

 5. 5.

  Avokádós tortilla wrap

 6. 6.

  Mozzarellás paradicsomsaláta Anditól

 7. 7.

  Avokádós toast buggyantott tojással

(A jelen cikkben foglaltakkal segíteni kívánjuk felhasználóink döntését a kiegyensúlyozott táplálkozási célok megvalósításában, a számukra megfelelő ételek kiválasztásában. Ez azonban nem helyettesíti a személyre szabott szakorvosi, dietetikai konzultációt. Étrendi kérdéseivel forduljon személyesen szakemberhez!)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Aprósütemények karácsonyra

Karácsonyi aprósütemények, szaladjatok a legszebb ünnepi tányérokra, és kínáljátok magatokat kicsiknek, nagyoknak. A készítésükben részt tud venni az egész család!