Figyelem: üvegdarab lehet a Lidl egyik sajtjában!

Sajnálatos módon üvegdarab kerülhetett a Lidl boltjaiban forgalmazott egyes sajttermékekbe. Az érintett gyártási számú élelmiszereket semmiképp sem ajánlott elfogyasztani!

A Lidl saját oldalán tette közzé a felhívást, mely szerint üvegdarab lehetséges előfordulása miatt visszahívja boltjaiból a Kőrösi sajtkorong bizonyos termékeit.

A felhívás így szól:

"Tájékoztatjuk Önt arról, hogy üvegdarab lehetséges előfordulása miatt a Kőröstej Kft. elővigyázatosságból úgy döntött, hogy a forgalmazásból visszahívja a Kőrösi sajtkorong termék alábbi gyártási tételeit:

  • Kőrösi sajtkorong 1 kg, Minőségmegőrzési idő: 31.03.2021.
  • Kőrösi sajtkorong 1 kg, Minőségmegőrzési idő: 01.04.2021.
  • Kőrösi sajtkorong 1kg, Minőségmegőrzési idő: 11.04.2021.
  • Kőrösi sajtkorong 1kg, Minőségmegőrzési idő: 12.04.2021.
  • Kőrösi sajtkorong 1kg, Minőségmegőrzési idő: 13.04.2021.
  • Kőrösi sajtkorong 1kg, Minőségmegőrzési idő: 14.04.2021.
  • Kőrösi sajtkorong 1kg, Minőségmegőrzési idő: 15.04.2021.

A minőségmegőrzési időt a termék frontoldalán a grafikára nyomtatott első sor tartalmazza.

A visszahívás a Kőröstej Kft. egyéb termékeit nem érinti, így más tételeknél nem kell figyelembe venni.

Kérjük, akinél megtalálható még ilyen megvásárolt termék, ne fogyassza azt el! Az érintett termékeket semmisítse meg, vagy vigye vissza az üzletbe, ahol - miután a minőségmegőrzési számsort ellenőrizték a terméken - az eredeti vételárát visszatérítik.

További információért kérjük forduljon a Kőröstej vevőszolgálatához hétfőtől péntekig 8.00 és 16.00 között a következő telefonszámon: +36 1 239 0892

Az okozott kellemetlenségért ezúton is kérjük Vásárlóink elnézését!"

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

11 egyszerű, BURGONYÁS étel – ebédötletek, ha ihlet nélkül maradtál

Krumpliimádatunk a sírig tart, ez már biztos, és ne hidd, hogy néha-néha nem fér bele akár egy fogyókúrás étrendbe is. Attól függ, hogy készíted el - olaj helyett süsd sütőben, tejföl helyett rakj rá fűszereket, joghurtot, és egyél hozzá mindig friss zöldséget is! Mutatunk pár változatot burgonyára, van köztük egészségesebb és bűnösebb típus is...