Ezt fogjátok enni márciusban

A tavaly év statisztikái alapján megnéztük, mik voltak a kedvenceitek a múlt év ezen időszakában - vajon idén mikkel bővül a paletta?

A tegnapi cikk után, melyben arról írtunk, hogy mit szerettetek a legjobban februárban, most megpróbálunk előrejelzést adni arra vonatkozóan, hogy vajon mire fogtok kattintani márciusban. Elővettük a tavalyi statisztikákat - nézzük, 2013 ezen időszakában mit kedveltetek a Nosaltyn!

A kategóriákat illetően márciusban egyértelműen a levesek, a torta és az egytálételek érdekeltek titeket a leginkább, az abszolút győztes viszont a húsvét volt: ünnepi recepteket kutattatok a legtöbben.

A legolvasottabb receptek a következők voltak: tejfölös kekszcsoda, tejfölös-pudingos szelet és csirkemell őzgerinc formában sütve.

A húsvéthoz kapcsolódva a kalács, a palacsinta és a pogácsa kattintásszáma is jelentősen megugrott.

Rengeteg süti bekerült még az elsők közé, megosztjuk veletek, mik voltak a tavaly március csúcsra járatott receptjei.

Nézzük pár főétel receptjét is: íme, a legkeresettebb receptek tavaly márciusról.

Címlapról ajánljuk

5 lépés a zöld ajándékozás felé

Egyetérthetünk abban, hogy a karácsony mostanra kissé elveszítette eredeti jellegét – így sokaknál a szeretet helyett a költekezésről, a családi összejövetelek helyett a stresszes ajándékbeszerző körutakról szól. Ez azonban nemcsak a léleknek, de a környezetnek sem tesz jót. Néhány okos döntéssel viszont változtathatunk ezen!

Nosalty

További cikkek