Ezt fogjátok enni márciusban

A tavaly év statisztikái alapján megnéztük, mik voltak a kedvenceitek a múlt év ezen időszakában - vajon idén mikkel bővül a paletta?

A tegnapi cikk után, melyben arról írtunk, hogy mit szerettetek a legjobban februárban, most megpróbálunk előrejelzést adni arra vonatkozóan, hogy vajon mire fogtok kattintani márciusban. Elővettük a tavalyi statisztikákat - nézzük, 2013 ezen időszakában mit kedveltetek a Nosaltyn!

A kategóriákat illetően márciusban egyértelműen a levesek, a torta és az egytálételek érdekeltek titeket a leginkább, az abszolút győztes viszont a húsvét volt: ünnepi recepteket kutattatok a legtöbben.

A legolvasottabb receptek a következők voltak: tejfölös kekszcsoda, tejfölös-pudingos szelet és csirkemell őzgerinc formában sütve.

A húsvéthoz kapcsolódva a kalács, a palacsinta és a pogácsa kattintásszáma is jelentősen megugrott.

Rengeteg süti bekerült még az elsők közé, megosztjuk veletek, mik voltak a tavaly március csúcsra járatott receptjei.

Nézzük pár főétel receptjét is: íme, a legkeresettebb receptek tavaly márciusról.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

„Minél kevesebb fűszert használunk, annál jobban megismerjük az étel igazi...

A koreai konyha az utóbbi időben világszerte kiemelt figyelemnek örvend. Részben, mert ez a mindent elsöprő koreai hullám, az úgynevezett hallyu egyik zászlóshajója, részben, mert hagyományos konyhatechnikai eljárásaival fenntartható példát mutat. És nem kis részben azért, mert globalizáció ide, nagyvárosokba begyűrűző nyugati éttermek oda, a koreaiak egy része ma is szinte szakrális viszonyt ápol az étellel.

Balázs Barbara

További cikkek