Ezt fogjátok enni márciusban

A tavaly év statisztikái alapján megnéztük, mik voltak a kedvenceitek a múlt év ezen időszakában - vajon idén mikkel bővül a paletta?

A tegnapi cikk után, melyben arról írtunk, hogy mit szerettetek a legjobban februárban, most megpróbálunk előrejelzést adni arra vonatkozóan, hogy vajon mire fogtok kattintani márciusban. Elővettük a tavalyi statisztikákat - nézzük, 2013 ezen időszakában mit kedveltetek a Nosaltyn!

A kategóriákat illetően márciusban egyértelműen a levesek, a torta és az egytálételek érdekeltek titeket a leginkább, az abszolút győztes viszont a húsvét volt: ünnepi recepteket kutattatok a legtöbben.

A legolvasottabb receptek a következők voltak: tejfölös kekszcsoda, tejfölös-pudingos szelet és csirkemell őzgerinc formában sütve.

A húsvéthoz kapcsolódva a kalács, a palacsinta és a pogácsa kattintásszáma is jelentősen megugrott.

Rengeteg süti bekerült még az elsők közé, megosztjuk veletek, mik voltak a tavaly március csúcsra járatott receptjei.

Nézzük pár főétel receptjét is: íme, a legkeresettebb receptek tavaly márciusról.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!