Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ezért nincsen elég élesztő a boltok polcain – Ütős válasszal jött elő a Budafoki Élesztő

Az elmúlt hetekben te is őrült tempóban próbáltad levadászni az élesztőt? Nem találtál egyet sem? Vajon hol a hiba? 

A Budafoki Élesztő évtizedek óta biztosítja a kellő élesztőmennyiséget a magyar háztartásokban, ahogy azonban az legújabb Facebook-bejegyzésükből kiderül, kaptak hideget-meleget az elmúlt hetekben amiatt, hogy nincs elég élesztő a boltokban. A cég most egy kedves és informatív posztban ír arról, miért tapasztalhatjuk sokan az elmúlt hetekben eme egyszerű, és máskor folyamatosan elérhető árucikk hiányát. 

Ahogy azt a Budafoki Élesztő és számos magyar üzlet és áruház állítja, a pánikvásárlás miatt nemhogy órák, de percek alatt képes elfogyni az az élesztőmennyiség, amely a boltokban máskor több hét alatt fogy el. Az élesztőt előállító üzem napi 24 órában működik, az elmúlt időszakban már a sütőiparnak gyártott 500 grammos élesztőt is elérhetővé tették a vásárlók számára.

Amíg azonban az emberek nem hiszik el, hogy lesz étel a boltok polcain holnap is, holnapután és még a jövő hónapban is, addig sajnos könnyen megeshet, hogy nem mindenki sütheti meg otthon élete első, vagy éppen sokadik házi kenyerét

Ez is érdekelhet: 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!