Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ettől az ételtől Meghan Markle is szigorúan el van tiltva

Meghan Markle is megissza a levét annak, hogy beházasodott a Buckingham palotába - és nyilván ez csak az egyik tiltott dolog a sok közül...na azért annyira nem sajnáljuk!

Bizonyára egyikünk sem gondolta, hogy Meghan Markle brit királyi családba való belépése nem von magával néhány archaikus, akár évszázadok óta bevett megszorítást a „mit illik és mit nem” kategóriát illetően. Így például az étkezést illetően is, ami Meghannek azért lehet problémás, met köztudottan nagy foodie-nak (kajamániásnak) vallja magát.

Szóval van egy dolog, amitől az újdonsült családtag sem lehet kivétel: utazásai, idegen országokban tett hivatalos látogatásai során tilos fokhagymát fogyasztania. Hogy miért? Szerintünk kitaláljátok.

„A fokhagyma tiltott hozzávaló a királyi család étkezésében, mivel számos hivatalos látogatást tesznek, amelyek során az esetleges rossz lehelet ellenjavalt.”

A szabályzás régóta érvényben van, és amíg Erzsébet uralkodik, nem sanszos, hogy megváltozik, hiszen ő kifejezetten utálja a fokhagymát.

Receptajánló:

„Semmi fokhagymás vagy sok hagymát tartalmazó fogást nem szolgálhatunk fel” – nyilatkozta Darren McGrady, a Buckinham palota királyi séfje. „A királynő sosem engedélyezné a fokhagymát.”

Egyébként a királyi család a tengeri herkentyűk fogyasztásáról is el van tiltva hivatalos látogatásai során, hiszen itt a legnagyobb az ételmérgezés esélye, egy rosszullét miatti távollét vagy programcsúszás pedig rögtön borítaná a percekre beosztott napirendet.

Ezeket láttad?

via delish

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!