Ettől az ételtől Meghan Markle is szigorúan el van tiltva

Meghan Markle is megissza a levét annak, hogy beházasodott a Buckingham palotába - és nyilván ez csak az egyik tiltott dolog a sok közül...na azért annyira nem sajnáljuk!

Bizonyára egyikünk sem gondolta, hogy Meghan Markle brit királyi családba való belépése nem von magával néhány archaikus, akár évszázadok óta bevett megszorítást a "mit illik és mit nem" kategóriát illetően. Így például az étkezést illetően is, ami Meghannek azért lehet problémás, met köztudottan nagy foodie-nak (kajamániásnak) vallja magát.

Szóval van egy dolog, amitől az újdonsült családtag sem lehet kivétel: utazásai, idegen országokban tett hivatalos látogatásai során tilos fokhagymát fogyasztania. Hogy miért? Szerintünk kitaláljátok.

Meghan Markle

"A fokhagyma tiltott hozzávaló a királyi család étkezésében, mivel számos hivatalos látogatást tesznek, amelyek során az esetleges rossz lehelet ellenjavalt."

A szabályzás régóta érvényben van, és amíg Erzsébet uralkodik, nem sanszos, hogy megváltozik, hiszen ő kifejezetten utálja a fokhagymát.

Receptajánló:

"Semmi fokhagymás vagy sok hagymát tartalmazó fogást nem szolgálhatunk fel" - nyilatkozta Darren McGrady, a Buckinham palota királyi séfje. "A királynősosem engedélyeznéa fokhagymát."

Egyébként a királyi család a tengeri herkentyűk fogyasztásáról is el van tiltva hivatalos látogatásai során, hiszen itt a legnagyobb az ételmérgezés esélye, egy rosszullét miatti távollét vagy programcsúszás pedig rögtön borítaná a percekre beosztott napirendet.

Ezeket olvastad már?

via delish

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?