Elképesztő makrovideó eklerfánkokról!

Bizonyára te is nehezen mondasz nemet egy könnyű tésztájú és habos töltelékű eklerfánkra, amit fél kézzel, egy csapásra meg lehet enni. Nincs mit tenni, ezt meg kell nézni!

Ez a gyönyörű videó úgy mutatja be a minieklerek készítését, ahogy még biztos nem láttad. A Food Film két kreatívja, Michael Roulier és Philippe Lhomme igazán érti a dolgát, ha az ételekkel való csábításról van szó, hiszen olyan látványt értek el a klip közeli (és ezáltal érzéki) felvételeivel, hogy olyan, mintha az eklerfánk-készítésnél szenvedélyesebb és kívánatosabb dolog nem is lenne a Földön. A színes cukormázak és krémek úgy kavarognak a vajazó kések körül, hogy úgy érezzük, az égetett tésztás francia édesség készítése a világ teteje! Nézzétek csak:

Egyébként tényleg isteni, úgyhogy tegyél egy próbát vele te is!

Ez is érdekelhet!

Éld át ezt a francia gasztroorgazmust! - VIDEÓ

via DesignTaxi

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

11 süti 30 perc alatt, aminek örülhetnek kicsik, nagyok

Nem minden 30 perces süti receptje mond igazat: gyakran megbújik a leírásban az eltitkolt várakozási vagy hűtési idő, esetleg valami egyéb pluszmunkás galádság. A most következő édességek azonban nem hazudnak: tényleg mindegyik villámgyors!