5 dolog, ami akkor is evésre késztet, ha igazából nem vagy éhes

Ha te is gyakran érzel éhséget – sokszor olyankor is, amikor nem lenne indokolt –, akkor érdemes képben lenned azzal, hogy mi minden válthatja ki ezt a reakciót.

Kétségtelen, hogy az élet egyik öröme az evés, ám nem mindegy, hogy ezt hogyan csináljuk, ha szeretnénk egészségesek maradni és a formánkat is megőriznénk. Az agy egy különleges gépezet, az éhség pedig egy onnan érkező öntudatlan reakció – emiatt pedig számos alkalommal érezhetjük indokolatlanul is. Nézzük, milyen szituációkat célszerű kerülni, vagy éppen mivel kapcsolatban kell tudatosítanunk, hogy csak az agyunk szórakozik velünk és érezzük azt, éhesek vagyunk!

Forrásunk volt.


Még több életmód:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!

31 étel, amit idén decemberben mindenképp tegyél az (ünnepi) asztalra

Ismét eltelt egy év, eszméletlen, de így van: nem voltunk restek most sem, összeszedtük nektek a legszebb, legünnepibb, legdecemberibb receptjeinket adventre, karácsonyra, szilveszterre és újvére, hogy ne maradjatok inspiráció nélkül. A klasszikus, házias, családi fogások mellett előkerülhet egy-egy újító ötlet is. Segítünk!