Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ebben a városban hamarosan robotautók dolgoznak majd a pizzafutárok helyett

Hamarosan már borravalót sem kell adni a pizzafutároknak, egész egyszerűen azért, mert futárok sem lesznek, a kiszállítás ugyanis hamarosan sofőrt sem fog igényelni. 
Bár hazánkban éppen most virágzik a fővárost teljes egészében lefedő ételfutár cégek üzlete, Amerikában már jó pár lépéssel előttünk járnak, Houston városában ugyanis most tesztelik azokat a sofőr nélküli ételfutár autókat, amelyek teljesen egyedül szállítják ki a megrendelt ételeket. 
 
 
Az önjáró autókat már az utakon is tesztelték, a mostani elképzelések szerint pedig 2020-ra minden fogyasztó számára elérhető lesz a robot pizzafutár alkalmazása. 
A rendeléseket egy applikáción keresztül lehet majd felvenni, mely a fizetés során egy pin kódot küld a vásárlóknak. A megrendelők ezen számkód segítségével nyithatják majd ki az autót, és vehetik át az ételeket. 
 
 
A különleges megoldást egyelőre csak Houston városában tervezik bevezetni, ha viszont népszerű és biztonságos lesz a kiszállítási módszer, úgy hamarosan más városokban, és más kontinensen is találkozhatunk majd a robotautókkal. 
 

EZ IS ÉRDEKELHET: 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!