Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nem adott jattot a pizzafutárnak, napok múlva egy elég durva levelet kapott

A fiatal nő kifizette a pizzarendelést, de nem adott borravalót a futárnak. Néhány nap múlva már feljelentést kellett tennie.

A kaliforniai Lauren Olivia Ledford az egyik este pizzát rendelt vacsorára. A fiatal nő a US Postmates alkalmazással segítségével rendelt magának. A futár időben kihozta a rendelést, Lauren kifizette a pizzát, borravalót azonban nem adott neki.

Olivia néhány nap múlva egy négy oldalas levelet talált az ajtaja előtt. Miután felvette és elolvasta, kiderült, hogy azt a pizzafutár írta. A férfi nagyon dühös volt, amiért a nő nem adott neki borravalót. Olivia a névtelen levelet feltöltötte a Facebook oldalára is:

A levél szerzője szerint bunkó dolog a pizzafutárt borravaló nélkül kifizetni, és azt tanácsolja a nőnek, hogy a legközelebbi alkalommal, ha jót akar, akkor adjon jattot. Ezután megfenyegeti a nőt, hogy ha legközelebb nem ad neki borravalót, akkor kirabolja őt.

A nő a Facebookon kívül a helyi rendőrökkel is megosztotta a levelet, akik nyomozást indítottak az ügyben. Valószínűleg nem lesz nehéz kideríteni, ki volt a fenyegetőző pizzafutár.

...ezeket láttad már?

via 24.hu.

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!