Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ebben a pizzériában állítólag olyan jó a pizza, hogy a várandós nők rögtön megszülnek

Egy pizza tényleg tud olyan különleges lenni, hogy beindítja a szülést? Úgy tűnik igen, legalábbis ezt állítják egy amerikai pizzériában.

Az egész történet 1981-ben kezdődött. Egy várandós nő betért a kaliforniai Skipolini pizzériába, és viccből azt kérte, hogy készítsenek neki egy olyan pizzát, amitől végre beindul a szülés nála. A hölgy már eléggé nehezen viselte a kilencedik hónapot, ezért volt ilyen fura kérése. Az étteremmenedzser a nő kérésére válaszul fogott egy pizzát, és rátett kb. minden feltétet, amit az étteremben talált: szalámit, pepperonit, kolbászt, sonkát, darált marhahúst, gombát, parmezán sajtot, oregánót, fekete olívabogyót, paprikát, hagymát, fokhagymát és mozzarellát. Az egész súlya körülbelül 1,8 kilogramm volt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Taylor K (@totestayrawr) által megosztott bejegyzés,

A mendemondák szerint a nő megette a pizzát, és közvetlenül ezután elfolyt a magzatvize. A pizzéria weboldalán azt állítják, hogy a 1981 óta körülbelül 150 dokumentált, hasonló eset történt: magyarul, a nőknél a pizza megevése után beindult a szülés.

Mondanunk sem kell, hogy a várandós nők körében szájhagyomány útján terjedt a pizzéria, és a Pregora keresztelt pizza híre. A Skipolininek hét egysége van Kaliforniában, ezekbe naponta körülbelül 10-10 várandós nő tér be, hátha a pizza elfogyasztása után megindul a szülés náluk

A DailyMeal próbálta kideríteni, mi az oka annak, hogy a nőknél ilyen hatást vált ki a pizza, de nem kaptak választ kérdéseikre. Mindenesetre, a pizzéria példáján felbuzdulva más éttermek és cukrászdák is készítettek olyan fogásokat, amik állítólag segítenek a szülés beindításában.

Ezeket olvastad már?

via DailyMeal

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!