Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Durva: Ebben a pozícióban egy millió forint felett keresnek az ALDI-dolgozói

Durva ALDI-s fizetésekről/juttatásokról kaptunk hírt. Ennyit lehet náluk keresni a betanuló időszakban kezdő managerként, illetve a háromnegyed éves tréning után.

Közleményt adott ki az ALDI, melyben bejelenti: a betanuló időszak után több mint bruttó egy millió forintnyi juttatást fizet a kezdő managereknek – írja a 24.hu.

Ez több, mint a minimálbér hétszerese.

Miután a bolti dolgozók fizetését is emelik az évben (erről mi is írtunk korábban), a vezető pozíciókban levők juttatásai is megnőnek.

„A 2020-as béremelés következtében a regionális területi vezetők már a betanulási időszakban is kimagasló, bruttó 892 800 forintos bérre számíthatnak. A munkakör személyes jelenlétet igényel az üzletekben és az ALDI központi igazgatásában, ezért a vállalat a közlekedéshez már a belépés napjától egy prémium kategóriás személygépkocsit biztosít magánhasználattal” - írja az ALDI.

A betanuló vezetők bére bruttó 1 millió 128 ezer 300 Ft-ra emelkedik 3/4 év tréning után – addigra 4-5 üzletet irányítanak.

„A regionális területi vezetőknek néhány év után lehetőségük van külföldi munkavégzésre is az ALDI Dél hálózatán belül, így akár Ausztriában, Ausztráliában, Olaszországban, Németországban, az USA-ban, Svájcban vagy az Egyesült Királyságban is tapasztalatot szerezhetnek, ami után bármikor visszatérhetnek a magyar ALDI-hoz...”

AZ ALDI jelenleg 144 üzlettel üzemel Magyarország területén, ahol országosan egységes bértáblával dolgozik. 2020-ban összesen 2,5 milliárd forintot fordít bérfejlesztésre.

Ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!