Csemegézz áprilisi gasztroprogramokból!

Ha kirándulni, fesztiválozni vágysz, megspékelve kulináris élvezetekkel, akkor ez a hónap bővelkedik lehetőségekben. Lesz pálinka- és borfesztivál, malackodhatunk a mangalicafesztiválon és vadászhatunk többedmagunkkal medvehagymára is!

2012. április 3–4. Rétesfesztivál, Újszentiván

Látogass el az V. Rétesfesztiválra, ahol rengeteg színes program vár rád, többek között megkóstolhatod a tavalyi győztest, a kéksajtos-körtés rétest, dióval meghintve. De ehetsz majd a hagyományos túrós, meggyes, mákos, káposztás rétesekből is.

Még többinformáció itt >>

2012. április 79. Budavári húsvéti sokadalom, Budapest

Idén első alkalommal a Budai vár ad otthont a húsvét jegyében megrendezendő egész napos kézműves és gasztronómiai vásárnak. Reméljük, hogy jó idő lesz és kilátogatsz!

Még többinformáció itt >>

2012. április 7–9. Húsvéti fesztivál, Siófok

Aki a Balaton-partján lesz húsvétkor, az talál programot kicsiknek, nagyoknak egyaránt Siófokon, a Hajókikötő-Rózsakertben. Színpadi fellépések mellett lesznek kézműves foglalkozások a gyerekeknek, a nagyokat pedig gasztronómiai élmények várják.

Még többinformáció itt >>

2012. április 8–9. Húsvéti vendégvárás, Noszvaj

A Heves megyei Noszvajon mindenkit szeretettel várnak húsvétkor a helyi Gazdaházban. Megkóstolhatjátok a mákos, diós és mazsolás foszlós kalácsot, részt vehettek a kézműves mesterségek bemutatóján, a gyermekek bábelőadást láthatnak.

Még több információ itt >>

2012. április 8-10. Tavaszi bor- és dzsesszfesztivál, Budapest

Idén is megrendezik Óbudán a dzsesszt és bort kedvelők fesztiválját immár hagyományteremtő szándékkal. Szakmai szervezetekkel, valamint kézműves borászatokkal, pálinkásokkal és a hungarikum ételféleségek készítőivel olyan fesztivált álmodtak Óbudára, amely az egyike lehet a legismertebb hazai gasztro-kulturális eseményeknek.

Még több információ itt >>

2012. április 13–15. Mangalicafesztivál, Debrecen

2011-ben 19 mangalicatenyésztő, kézművesek, sajtkészítők, borászatok, pálinkafőzdék, helyben húzott rétesek, egészben sült malacok, kézműves kistermelők, az elmaradhatatlan élőállat-kiállítás és szórakoztató színpadi programok várták a Debrecenbe érkezőket. 2012-ben pedig még ennél is színesebb a kínálat.

Még több információ itt >>

2011. április 14–15. Medvehagyma-napok, Bakonybél

2012-ben ötödik alkalommal rendezik meg a Medvehagyma-napokat Bakonybélben. A kétnapos rendezvényen különböző hosszúságú és nehézségű szervezett túrákon ismerhetik meg az érdeklődők a varázslatos Bakonyt, a medvehagyma egyik kedvelt élőhelyét.

Még több információ itt >>

2012. április 27–29. Mandulaünnep, Alsóörs

Mandulaünnep néven lesz szezonnyitó programsorozat Alsóörs–Csopak–Felsőörs–Lovas településeken. A mandula virágzásának idején rengeteg esemény várja a látogatókat, a programok között szeretnék a mandulát felhasználni, ezért tört vagy töretlen mandula és mandulabél-gyűjtést szervez a Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület.

Még több információ itt >>

2012. április 27.–május 1. Pálinka- és mangalicamajális, Zalaegerszeg

Első alkalommal rendeznek Zalaegerszegen pálinka- és mangalicamajálist. Az ingyenes szabadtéri gasztronómiai és családi programokra péntek délutántól kedd estig várják a vendégeket.

Még több információ itt >>

2012. április 29.–április 30. Nemzetközi sajt- és túrófesztivál, Gyomaendrőd

14. éve rendeznek Gyomaendrődön Nemzetközi sajt- és túrófesztivált. Az ide látogatókat sajtkészítési bemutatók, sajtból készült ételek, sajtmustra, szakmai előadások, sajt és egyéb kézműves termékek vására, koncertek, gyermeksziget várja.

Még több információ itt >>

2012. április 29.–május 1. Velencei-tavi Hal- Vad- Pálinka- és Borfesztivál , Agárd

A pálinkafesztivál rendkívül témagazdag kulturális, gasztronómiai, zenei és sportprogram-kínálatot nyújt. A rendezvény ideje alatt a látogatók megismerhetik a Velencei-tó gazdag halállományát, a környék vadvilágát, a remek eredményeket elérő borpincészeteket és a világhírű Agárdi pálinkát.

Még több információ itt >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Sós sütemények karácsonyra

A sós sütemények különlegesebbé teszik az ünnepi menüt, kiváló alternatívát nyújtva az édességek mellett. Kényeztesd te is családodat saját készítésű sós ínyencségekkel ezen a karácsonyon!