Csak a külső számít, de az nagyon!

A Gastro&Hotel Design Award Magyarország egyetlen olyan megmérettetése, melynél a külső megjelenés szempontjából értékelik a hazai vendéglátó- és szállodaipari szereplőket.

A Turizmus & Vendég, a PPH MEDIA szaklapja, idén nyárra is meghirdeti az ötödik éve indított, és azóta már nemzetközi branddé vált, az egész szakma területét átfogó designversenyét aGastro&Hotel Design Award-ot.

A 2017-es verseny óta a szervezők eszközöltek néhány változtatást. A korábbi, Gastro Design Award elnevezést kiegészítették, így a bővített név idén: Gastro&Hotel Design Award.

A szállodák designjai, megjelenései mostantól ugyanolyan kiemelt fókuszt kapjanak, mint a vendéglátóhelyek.

Vendéglátóegységek 40 fő felett kategóriában a 2017-es verseny aranyérmese: Deák St. Kitchen / Adria Palace – Budapest

Másik fontos új elem idén, hogy a tematikusságon alapuló tervezés, megjelenés, a tematikus szemlélet kiemelt hangsúllyal szerepel. Aki e kategóriába nevez annak lényegesen kevesebb a nevezési díj, mint a többi pályázati lehetőségnél.

Nyitott vendégtér kategóriában 2017-ben az aranyérmet a Babérliget Kúria rendezvénypavilon vitte

A korábbi évek tapasztalatai alapján idén alapvetően megújítják a teljes kategóriarendszert a pályázati kiíráson belül.

Jóval egyszerűbbé, érthetőbbé tették a nevezést, emiatt lényegesen kevesebb időt vesz igénybe egy pályázat beadása, mint az előző években.

Berendezés és belsőépítészet díj 2017: GoodSpirit Whisky & Cocktail Bar / WhiskyNet – Budapest

Amiből viszont jottányit sem engednek a szervezők, azok a nemzetközi szakmai zsűritagok. Rangos bírák díjazzák a minőséget, a legszebb, leghatásosabb, akár meghökkentő pályamunkákat.

Solinfo szállodaipari berendezés aranyérmese 2017-ben: Homoki Lodge Nature Quest Resort – Ruzsa tanya, Mórahalom

A díjkiosztó gálaestre ismét nagyon extravagáns, elegáns körülmények közt kerül majd sor október 4-én, a Larus rendezvényközpontban. A mostani, megújult versenyre június 29. a nevezési határidő. Nem kell mást csinálnia egy-egy vendéglátóhely, vagy szálloda tulajdonosának, üzemeltetőjének, vagy az adott hely belső építészeti munkáit végző stúdióknak, designereknek, minthogy átnézik az itt elérhető idei, részletes pályázati kiírást, és induljon a verseny!

És ezt olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?

Bezár a bulinegyed legrégibb kocsmája, a Wichmann

Címlapról ajánljuk