Bemutatjuk a brutális méretű Kinder Maxi King tortaszörnyet

Lemásoltuk a boltokban kapható Kinder Maxi Kinget süteményben, ráadásul brutálisan nagy méretben. Ha elkészíted valakinek, akár ünnepi alkalomra, biztos, hogy élete végéig felemlegeti majd élete legextrább tortáját.

Az amerikaiaknak nagyok a házaik, nagyok az autóik, evidens, hogy kajákból is hajlamosak túlzásokba esni. De miért? Talán azért, mert az extravagancia és a méret a jólétet és a státuszt jelképezi. A színpompás smoothie-bowlok és unikornisos frappék által kikövezett kajatrendek legújabb kilométerkövei a hatalmas ételek. Nem nagyok, nem túlzóak, hanem irdatlanul hatalmasak. Dehát, ha a méret valóban számít, akkor a kajáink is legyenek brutál nagyok, nemde?

A brutális méretekkel rendelkező torta, recept a képre kattintva!

A hatalmasságmánián felbuzdulva a Nosalty szerkesztőségében elkészült egy XXL torta. Gigantikus méretben alkottuk újra az egyik kedvenc, bolti forgalomban kapható desszertet. Fogadjátok szeretettel szörnyszülöttünket: a Kinder Maxi King tortát!

Néz meg videón, hogy készült:

A Guinness rekordok könyvébe ugyan nem fog bekerülni a három kilós tortacsodánk, de a világ számos országában készítettek már olyan ételeket, amik bizony méretükkel írták be magukat a kajatörténelembe.

Ilyen krémes desszertet se csinálunk minden nap, recept a képre kattintva!

A "Kinder Maxi King torta, XXL' receptjét itt találod, mentsd el kedvenceid közé, vagy küldd tovább valakinek, aki szívesen elkészítené!

Szerző, képek, recept: Hajnal Stefi

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több érdekes cikk:

Címlapról ajánljuk

További cikkek