Bor, Jazz, Balaton!

Már csak egy hónap, és indul a Jazz Piknik Paloznakon, gyorsan nyerj egy páros belépőt rá! Csupán egy kérdésre kell helyesen válaszolnod hozzá!

Szeretnéd élőben látni és hallani Candy Dulfert? 2015. augusztus 7-8. között a IV. Paloznaki Jazz Pikniken ezt megteheted, és most egy páros belépőt is nyerhetsz rá! Hogyan? Csak az alábbi egy kérdésre kell helyesen válaszolnod!

A Balaton északi partján a szőlőföldek között fekvő Paloznak különleges hely: kicsit távolabb a parttól fehérre meszelt falakkal és autentikus falusi hangulattal fogadja a látogatót. Augusztusban aztán ezek az utcák 2 napra megtelnek illatokkal, zenével, borospoharakkal a kezükben andalgó emberekkel, és ez idén sem lesz másképp! A Homola Pincészet által szervezett Paloznaki Jazz Piknik a minőségi zene és a minőségi gasztronómia találkozásából született, mára a Balaton egyik leghangulatosabb rendezvénye lett.

Idén 3 színpaddal és 15 felejthetetlen koncerttel készülnek. A Tájház udvara az élőzenés klubok felhőtlen hangulatát idézi, a Paloznak szélén felállított T-Systems Nagyszínpadon a csillagos ég alatt rangos előadókkal és különleges koncertekkel találkozhatnak a látogatók. Idén fellép a szaxofonvirtuóz Candy Dulfer és a nemzetközi jazzfesztiválok sztárja, a Jazzanova is. A két nap alatt itt lesz többek között az Amoeba, Gubás Gabi, Fábián Juli & Zoohacker, Little G. Weevil és Barabás Lőrinc is.

Idén új helyszínnel bővül a fesztivál: a Jazz Teraszon a Snétberger Zenei Tehetségközpont növendékei lépnek fel, valamint a fellépő zenészeknek lehetőségük lesz random örömzenélésre és akár alkalmi formációk kipróbálására is. Napközben gyerekprogramok várják a családosokat, éjjel interaktív fényfestés borítja be Paloznak központi épületeit. A piknikhangulatot piknikkosarak, behűtött borok, helyi termelői finomságok (kézműves sajtok és sonkák, fagyi, pálinka ) és plédek teszik teljessé. A fesztivál gasztronómiában is a minőséget képviseli, az északi part legfelkapottabb éttermei biztosítják majd a harapnivalókat!

Bérletek 2 napra elővételben kaphatók 8.900 forintért.

Így nyerj páros belépőt!

Találkozzunk a Paloznaki Jazz Pikniken! Nyerd meg a 3 db szabadon felhasználható két személyes belépőjegyek egyikét a NoSaltyval! Válaszolj jól a lenti kérdésre 2015. július 6. és 19-e között, és ha szerencséd van, tiéd a páros napijegy! A játékban résztvevők elfogadják a Nosalty felhasználói feltételeit és a Játékszabályzatot. Sorsolás: 2015. július 20.

Kisorsoltuk a nyerteseket, akiket e-mailben is értesítettünk! Gratulálunk!

  • Csallné Vörös Rék
  • Balogh Gergely
  • Mező Klára

Címlapról ajánljuk

További cikkek