Bomba formában van Jessica Simpson közel 50 kilós fogyása után

Látszik, hogy fogyása óta sokkal nőiesebb darabokat visel, és az önbizalma is visszatért.

Körülbelül egy évvel ezelőtt mutatta meg Jessica Simpson a világnak elképesztő fogyását. Az énekesnő közel 50 kilótól szabadult meg, ami óriási teljesítmény. A sztár harmadik gyermeke születése után kezdett kikerekedni. Valószínűleg egészségügyi okok is álltak az igen nagy mértékű hízás hátterében, bár eddig erről Jessica nem beszélt.

Szerencsére életmódváltásának és a sportnak köszönhetően fantasztikusan néz ki. Önbizalma is visszatért, aminek köszönhetően egyre merészebb képeket posztolaz Instagram-oldalára.

Hogyan sikerült elérnie ezt a fantasztikus eredményt?

Jessica nagyon odafigyelt arra, hogy fokozatosan adja le a kilókat. Eleinte naponta 6 ezer lépést tett meg,később pedig ezt minimum 14 ezerre növelte. Mikor ez sikerült, a konditermes edzés is újra az élete részévé vált, amit általában reggel ejtett meg. Diétáját személyi edzője, Harley Paster állította össze neki. Az énekesnő naponta 3x étkezik, de olykor nassol is valamit, ha éhes. Főleg fehérjében és rostban gazdag ételeket fogyaszt, emellett pedig az adagokra is odafigyel. Bár Jessica szigorúan betartja az előírásokat, azért néha belefér egy kis csalás is.

Ha például születésnapja van, másnap pedig elmennek a férjével valahova randizni, akkor nem mond nemet a finom falatoknak” – mesélte az edzője.

A fotókat elnézve Jessica Simpson átalakulása legalább olyan csodálatos, mint Adelé.

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

via

Címlapkép: Getty

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek