6 hónap alatt 50 kilót fogyott az énekesnő – elképesztő átalakuláson ment keresztül

Újra jól érzi magát a bőrében a babaarcú amerikai sztár, aki a terhessége alatt hízott meg.

Jessica Simpsont egy vékony testalkatú lányként ismerte meg a világ, még a kétezres évek elején énekesnőként, majd később több filmben is feltűnt. Azóta rengeteg minden történt a sztárral, hiszen azóta kétszer férjhez ment és 3 gyermeket szült.

Legutóbbi terhességénél, mikor kislányát, Birdie Mae Johnsont várta, felszedett pár plusz kilót magára, amit láthatólag nem zavarta őt egy darabig. Bátran posztolt teljes alakos képeket, sőt azt is megosztotta a követőivel, hogy mekkorára dagadt a bokája az utolsó hónapokban. A kicsi születése után Jessica mégis kemény diétába kezdett, hiszen hatalmas túlsúllyal küzdött, ami már az egészségének sem tett jót. 160 centiméteréhez ugyanis, 110 kilót nyomott.

Legújabb Instagram posztjából azonban kiderül, hogy az elmúlt hat hónapban közel 50 kilót sikerült leadnia, ami elképesztő eredmény. Szinte bizonyos, hogy egészségügyi okok is álltak a hatalmas hízása hátterében, bár eddig erről Jessica nem beszélt. Mi mindenesetre gratulálunk neki, most elképesztően néz ki!

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: InterCom

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek