Újabb lájkvadász fotót posztolt magáról Adele – ezúttal bikiniben feszít

Ha Adele új fotót posztol magáról, garantált, hogy szinte azonnal felrobban az internet. Így történt ez most is, az énekesnő majdnem egész alakos fotót tett közzé a minap.

Az angol énekesnő becslések szerint 44 kilót fogyott alig két év alatt a Sirtfood-diétának köszönhetően, átalakulásáról azonban szinte egyáltalán nem beszél, éppen ezért robban fel az internet akkor, amikor nagy ritkán posztol magáról egy fotót a közösségi oldalán.

Míg Adele a legutóbbi alkalommal Beyoncé-t dicsőítette, addig legújabb fotóján fürdőruhafelsőben, tollgallérral a nyakában ünnepli meg az idén virtuálisan megtartott Notting Hill-i Karnevált.

A vasárnap közzétett fotó 11 óra alatt csaknem 4 millió like-ot kapott, a kép alatti hozzászólások alapján pedig még egy ideig biztos nem lesz lejárt lemez Adele fogyása. A kommentelők között sokan akadtak, akik a jamaicai kultúra kisajátításával kezdték el vádolni az énekesnőt afrofonásban felcsavart haja és zászlós bikinifelsője miatt, érdemes azonban tudni, hogy a Notting Hill-i Karnevált általában a Karib-térségből származó londoniak szokták szervezni, így ilyenkor minden ünneplő szabadon hordja magán a különböző karibi országok színeit és sajátosságait.

Ez is érdekelhet:

Ezeket olvastad már?

via 24.hu

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

Ha rendszeresen fogyasztasz citrusféleket, ezt tudnod kell!

Jelenleg (is) nagyon fontos, hogy rendszeresen fogyasszunk gyümölcsöket, ez pedig a téli időszak beköszöntével leginkább a narancsot, a mandarint és a citromot jelenti. Azonban nem árt az óvatosság, hiszen ezeket a gyümölcsöket különböző vegyszerekkel kezelik, melyek kockázatot is rejthetnek.

Nosalty

További cikkek