Bíró Lajos igazi hüttehangulatot varázsol Budára – Nyílik a (kis) Bíró Hütte!

Az idei évben aligha van esély külföldi síparadicsomokban élvezni a telet, a sílécek és síruhák is a szekrényben várják majd a jövő évet. A Hüttehangulat azonban idén sem marad el, hála Bíró Lajos szuper ötletének!

Az idei évben sok étteremnek kellett alternatív lehetőségeket kitalálnia arra az esetre, ha a koronavírus-járvány miatti szigorítások nem tennék lehetővé több ember egy zárt helyiségben való megmaradását. Sok étterem szabadtérre vagy saját kerthelyiségekbe költözött ki, a hideg idő beköszöntével azonban megint fogyni kezdtek a lehetőségek.

A minőségi, első osztályú ételeiről és éttermeiről (Bock Bisztró, Buja disznó(k), Vendéglő a KisBíróhoz) híres Bíró Lajosnak igazi hiánypótló ötlete támadt, és úgy döntött, Budán idézi meg a síparadicsomok hangulatát. November 5-én megnyitja kapuit a (kis) Bíró Hütte, ahol az előzetes ígéretek szerint senkinek nem kell majd hiányolnia az idén elmaradó síszezon legjobb fogásait, úgy mint a gőzgombócot, a sült krumplival tálalt rántott húst, a májgombóclevest vagy a császármorzsát.

A budai hütte nyílt téren, magas asztalokkal, melegítőtestekkel, pezsgővel és hangulatos zenével várja majd a vendégeket a KisBíró vendéglő mellett.

Ezeket olvastad már?

Címlap: Facebook/vendegloakisbirohoz

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

12 RAKOTTAS, ami ebédre vagy vacsorára is tökéletes

Elő a tepsit vagy jénait, és jöjjenek az izgalmas rétegek: mehet bele rengeteg zöldség, amennyit nem szégyellünk, tészta, krumpli, hússzeletek vagy darált verzió is, tejföl, tejszín, joghurt, de akár ezek vegán megfelelői is...és irány a sütő!