Bíró Lajos igazi hüttehangulatot varázsol Budára – Nyílik a (kis) Bíró Hütte!

Az idei évben aligha van esély külföldi síparadicsomokban élvezni a telet, a sílécek és síruhák is a szekrényben várják majd a jövő évet. A Hüttehangulat azonban idén sem marad el, hála Bíró Lajos szuper ötletének!

Az idei évben sok étteremnek kellett alternatív lehetőségeket kitalálnia arra az esetre, ha a koronavírus-járvány miatti szigorítások nem tennék lehetővé több ember egy zárt helyiségben való megmaradását. Sok étterem szabadtérre vagy saját kerthelyiségekbe költözött ki, a hideg idő beköszöntével azonban megint fogyni kezdtek a lehetőségek.

A minőségi, első osztályú ételeiről és éttermeiről (Bock Bisztró, Buja disznó(k), Vendéglő a KisBíróhoz) híres Bíró Lajosnak igazi hiánypótló ötlete támadt, és úgy döntött, Budán idézi meg a síparadicsomok hangulatát. November 5-én megnyitja kapuit a (kis) Bíró Hütte, ahol az előzetes ígéretek szerint senkinek nem kell majd hiányolnia az idén elmaradó síszezon legjobb fogásait, úgy mint a gőzgombócot, a sült krumplival tálalt rántott húst, a májgombóclevest vagy a császármorzsát.

A budai hütte nyílt téren, magas asztalokkal, melegítőtestekkel, pezsgővel és hangulatos zenével várja majd a vendégeket a KisBíró vendéglő mellett.

Ezeket olvastad már?

Címlap: Facebook/vendegloakisbirohoz

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...