Bíró Lajos igazi hüttehangulatot varázsol Budára – Nyílik a (kis) Bíró Hütte!

Az idei évben aligha van esély külföldi síparadicsomokban élvezni a telet, a sílécek és síruhák is a szekrényben várják majd a jövő évet. A Hüttehangulat azonban idén sem marad el, hála Bíró Lajos szuper ötletének!

Az idei évben sok étteremnek kellett alternatív lehetőségeket kitalálnia arra az esetre, ha a koronavírus-járvány miatti szigorítások nem tennék lehetővé több ember egy zárt helyiségben való megmaradását. Sok étterem szabadtérre vagy saját kerthelyiségekbe költözött ki, a hideg idő beköszöntével azonban megint fogyni kezdtek a lehetőségek.

A minőségi, első osztályú ételeiről és éttermeiről (Bock Bisztró, Buja disznó(k), Vendéglő a KisBíróhoz) híres Bíró Lajosnak igazi hiánypótló ötlete támadt, és úgy döntött, Budán idézi meg a síparadicsomok hangulatát. November 5-én megnyitja kapuit a (kis) Bíró Hütte, ahol az előzetes ígéretek szerint senkinek nem kell majd hiányolnia az idén elmaradó síszezon legjobb fogásait, úgy mint a gőzgombócot, a sült krumplival tálalt rántott húst, a májgombóclevest vagy a császármorzsát.

A budai hütte nyílt téren, magas asztalokkal, melegítőtestekkel, pezsgővel és hangulatos zenével várja majd a vendégeket a KisBíró vendéglő mellett.

Ezeket olvastad már?

Címlap: Facebook/vendegloakisbirohoz

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk