Sercegő ASMR ~ mangós kacsamellet sütöttünk nektek, a legszexibb zajok közepette

Újabb ASMR-videóval jelentkezünk – Sercegő című sorozatunk újabb fejezetéhez érkeztünk, és nem okozunk csalódást a zajokra és konyhai zörejekre ácsingózó szakácsainknak. Ezúttal egy ázsiai mangós kacsamell készült cukkinisalátával, nézzétek és hallgassátok!

Eljött az idő, hogy bemutassuk nektek kedvenc rendhagyó sorozatunk soron következő epizódját: a konyhai zajokra, neszekre, zörejekre építő vadiúj ASMR-videónkban most egy ázsiai mangós-cukkinis kacsamellel jelentkezünk, melynek elkészítése lépésről lépésre, alapanyagról alapanyagra, zajról zajra tárul elétek: suhan a kés, harsan a bébicukkini, koppan a citromnád, sercen a currypaszta, pattog az olajban a kacsamell. Ugye megnézitek, és utána ki is próbáljátok?

Hogy mi is az ASMR?

Az ASMR mozaikszó az angol Autonomous Sensory Meridian Response szavak kezdőbetűiből áll, ami magyarul annyit jelent, hogy önkéntelen idegi-érzéki válasz - via.

Egy olyan tapasztalás, amely jóleső, bizsergető érzést vált ki a fejbőrtől kezdődően, lefelé haladva a nyak és a gerinc mentén – egyfajta eufória, amely a pozitív érzelmek és a bőrön jelentkező kellemes érzés kombinációja.

Mangós kacsamell cukkinisalátával ~ recept itt!

Videó: Réthly Dávid és Simon Gábor / Nosalty

A videóban a Tábi Eszter Ceramics kerámiáiban tálaltunk.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!


Nézd meg a sorozat első részét itt:

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.