Dokumentumfilm készül a legendás szakácsról, nézd meg az előzetest

A világhírű Anthony Bourdain életéről és karrierjéről szóló film júliusban érkezik a mozivászonra, amivel egyedülálló bepillantást nyerhetünk a szakács életébe és titkaiba.

Halála után majdnem három évvel jelenik meg egy dokumentumfilm Anthony Bourdain életéről. A séf, író és tévés személyiség hatalmas hatást gyakorolt a kulináris világra és a gasztronómiára. Most barátai és kollégái tisztelegnek előtte, a dokumentumfilm Anthony Bourdain tehetségének állít méltó emléket.

Dokumentumfilm készül a legendás szakácsról, nézd meg az előzetest

Roadrunner: A Film About Anthony Bourdain címmel kap filmet a nevezetes szakács. A rendező az Oscar-díjas Morgan Neville lesz, aki így nyilatkozott a séfről:

Anthony Bourdain többet tett azért, hogy jobban megértsük egymást, mint bárki más a televíziózás történetében. Saját hibái nem akadályozták meg, hogy hatással legyen másokra, sőt, segítették ebben.

Hatalmas megtiszteltetés, hogy elmesélhetem az élettörténetét

- mondta a rendező.

Bourdain 2018-ban, saját kezével vetett véget életének, ekkor 61 éves volt. A 2000-es évek meghatározó gasztronómiai személyiségeként öröksége a mai napig sokakat megihlet.

A filmben interjúk és kulisszafelvételek szerepelnek, amelyeken keresztül jobban megismerhetjük, ki is volt valójában a közkedvelt híresség.

A nemzetközi bemutató július 19-én lesz, a film magyar premierjéről egyelőre nincs hír.


Olvass még többet híres szakácsokról, séfekről:

Forrásunk volt

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.