Állj a Bocuse d’Or zsűrije elé és nyerj!

A Bocuse d’Or a világ egyik legrangosabb szakácsversenye, ahol a világ legjobb séfjei mérhetik össze tudásukat. Most te is versenybe szállhatsz receptversenyünkön!

A magyar csapat felkészülését a Nespresso is támogatja, mint a Magyar Bocuse d’Or Akadémia arany fokozatú pártoló tagja.

A Nespresso a NoSalty.hu-val közösen kiírt receptversenyén a legjobb kávé felhasználásával készült recepteket keresi. A november 16. és december 6. között a Nespresso recepversenyoldalon beküldött receptek közül a 10 legtöbb szavazatot gyűjtő receptet ugyanaz a szakmai zsűri értékeli, amely a tehetséges magyar szakácsok munkáját is bírálja: Ádám Csaba, Bernáth József, Christian Meyer, Fekete Antónió, Hamvas Zoltán, Horváth Gábor, Litauszki Zsolt, Nyíri Sándor Szása, Pesti István, Sárközi Ákos, Segal Viktor, Szulló Szabina, Tóth Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András.A december 13-ai magyar selejtezőn kerül kiválasztásra a legjobb receptet beküldő játékos, akinek a helyszínen, a Metro GasztroAkadémián adják majd át nyereményét; egy 2 főre szóló VIP belépőt a Bocuse d’Or magyarországi döntőjére 2016. február 18-ára, továbbá egy Nespresso Pixie Clips kávégépet.

Egy kis segítség a nevezéshez

Hogyan tudok receptet feltölteni?

Első lépésben regisztrálni kell az oldalon,itt. Majd el kell készíteni a saját szakács profilod a„Saját oldalamon”belül, amit az oldal jobb felső sarkában találsz. Ezt követően szintén a „Saját oldalamon” belül a„Beküldés” menüpontbanfel kell tölteni a benevezendő receptet.

Hogyan tudok nevezni a receptversenybe?

Nevezd be egy már meglévő recepted vagy töltsd fel kávés recepted egy saját fotóval a NoSalty.hu oldalon a „Beküldés” menüpontban, majd kattints a receptnél a „Benevezek” gombra. Miután a receptedet szerkesztőink megnézték és jóváhagyták, már kezdődhet is averseny, ahol értékes nyeremények várnak Rád!

Hogyan tudok szavazni a receptekre?

A NoSalty.hu rendszerén belül areceptversenyteljes időtartama alatt a Nespresso receptverseny fülre kattintva, majd a recept kiválasztása után a „Szavazok” gombra kattintva lehet szavazni. A receptekre szavazni kizárólag a NoSalty.hu-n regisztrált felhasználók tudnak. Szavazni naponta egyszer lehet a beküldött recept oldalán található „Szavazok!” gombbal.

A játék szabályzatát itt találjátok

A szavazatok állását itt követheted

A játékban résztvevők elfogadják aJátékszabályzatotés aNoSalty Felhasználói feltételeit.

Címlapról ajánljuk

További cikkek