Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

8+1 vaníliás pudingport teszteltünk, az árak és az ízek is nagyon megleptek minket

A puding próbája az evés, ezen a héten a legfinomabb vaníliapuding nyomába eredtünk, és igencsak meglepődtünk azon, milyen jó árakon találhatunk jó minőségű desszerteket. 

Szinte alig van olyan gyerek, aki ne szeretné ezt a krémes és édes desszertet, ráadásul a felnőttek is imádják, hiszen nagyon gyorsan és egyszerűen elkészíthető, valamint rengeteg sütemény népszerű hozzávalója is. 

A legtöbb pudingpor összetevői között kukoricakeményítő, aromák, színezékek és étkezési só található, főzés során pedig fél liter tejet és 3-5 kanál cukrot adunk hozzá.

Tesztünk során ezúttal 9 különböző pudingot teszteltünk le, ebből nyolc kiléte a kóstolás végéig titok volt, egy, a Nyírfacukor gluténmentes-xilites pudingját külön kóstoltattuk meg öt tesztelőnkkel, akik szubjektív véleményüket osztják meg veletek.

Íme a pudingok a kóstolás sorrendjében!

RUF vanília puding 

Vélemény: A kicsit masszívabb állagú, sötétebb sárga pudingnak kellemes vaníliaillata volt, ízre viszont lehetett volna egy kicsit vaníliásabb. 

Dr Oetker Prémium Bourbon vaníliás puding

Vélemény: Az apró vaníliaszemcsék szépen láthatóak a kicsit sötét, de szép sárga pudingban. A desszertet finom, diszkrét, lágy és krémes íz jellemezte, a Dr. Oetker prémium pudingja szinte mindenkit levett a lábáról. 

Spar Vaníliaízű pudingpor

Vélemény: Tesztelőink szerint a Spar pudingjának furcsa, kicsit rikító színe volt, a vanília helyett inkább a tej íze volt érezhető benne.

Bella vaníliaízű pudingpor

Vélemény: A vaníliás színű és illat puding állagra kicsit grízesnek tűnt, ízre kicsit enyhe volt, viszont nagyon kellemes, krémes és lágy pudingot kaptunk. 

Belbake Vaníliaízű főzőpudingpor

Vélemény: Állagra és színre mindenkit meggyőzött a Lidl saját márkás terméke, amely illatra is érezhetően vaníliás volt. A puding íze kellemesen krémes és lágy volt, az eddig kóstolt desszertekhez képest egy kicsit édesebb ízélményben volt részünk. 

Dr. Oetker vaníliaízű pudingpor

Vélemény: Krémes állagú, kellemesen illatos és sárga puding, ami ízre is selymes és édes volt. Mindenki szerette.

Mrs. Baker pudingpor

Vélemény: A Penny pudingját sokan túl sárgának és ragadósnak találták, illata viszont szinte egyáltalán nem volt. A desszertnek többek szerint inkább volt tejes, mint vaníliás íze, egy kis plusz vaníliaaromával viszont nagyon finom puding lehetne. 

HAAS pudingpor

Vélemény: Kellemes illat és szép pudingos állag jellemezte a HAAS pudingot, a lágy krémesség mellett viszont itt sem lehetett eléggé érezni a vaníliát.

+1 Nyírfacukor vaníliaízű pudingpor

Vélemény: Kilencedik pudingunk xilittel ízesített, gluténmentes desszertjébe nem raktunk plusz ízesítőszert (cukrot), a világosabb színű puding ízében viszont nagyon lehetett érezni a xilitet. A pudingnak krémes és lágy íze volt, aki pedig szereti a xilitet, annak tökéletes választás lehet a Nyírfacukor terméke.

LÁSSUK A VÉGEREDMÉNYT!

  NÉV HONNAN? ÁR ÁR/KG
1. Dr. Oetker Prémium bourbon puding SPAR 179 Ft/ 36g 4972 Ft
2. Dr. Oetker  SPAR  139 Ft/ 40g 3475 Ft
3. Belbake  LIDL 119 Ft/5x37g 643 Ft
4. RUF  SPAR 279 Ft/ 5x37g 1508 Ft
5. Bella ALDI 119 Ft/5x38g 626 Ft
6. Spar  SPAR 34 Ft/ 40g 850 Ft
7. Haas  SPAR 319 Ft/4x40g 1993 Ft
8. Mrs. Baker  PENNY 119 Ft/ 5x38g 626 Ft
+1 Nyírfacukor  SPAR  459 Ft/ 80g 5737 Ft

EZ IS ÉRDEKELHET:

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!