8 torta, aminek képtelenség ellenállni

A könnyű joghurtos és túrós tortákból garantáltan nem vész majd semmi kárba, mert hamarabb elfogynak, mint amilyen gyorsan elkészülnek.

Néhány évig rendszeresen túrótortát kértem születésnapomra, de azt a fajtát, amiben semmi piskóta vagy más tészta nincsen - azt az igazi sütés nélküli, masszív és tömör túrós fajtát. Ennek persze a nagymamám is örült, mert még sütni sem kellett. Némi citrom, de annál több vanília, és máris kész volt a tökéletes ünnepi desszert. Ehhez hasonló, és legalább ennyi egyszerű édességeket válogattunk most össze, amelyek tortafronton vitathatatlanul a nyár kedvencei!

 1. 1.

  Túrórudi torta SüniSüti konyhájából

 2. 2.

  Egyszerű túrótorta aszalt áfonyával

 3. 3.

  Málnatorta 10 perc alatt

 4. 4.

  Sütés nélküli citromtorta

 5. 5.

  Csokihabos joghurttorta

 6. 6.

  Túrótorta sütés és tojás nélkül

 7. 7.

  Joghurtos-gyümölcsös torta Rumiszivi

 8. 8.

  Citromos joghurttorta Helgától

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kiszámoltuk, olcsóbb-e a házi péksütemény, mint a bolti

Az egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthoni alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.