8 TOKÁNY, amivel nem lősz mellé, ha szereted a szaftos húsokat

Tokány uborkával, gombával, cukkinivel, borsóval, cukkinivel - melyiket szereted? Főzz dupla adagot, hogy másnapra is maradjon, a köretet pedig naponta variálhatod - tészta, galuska vagy nokedli illetve rizs is illik hozzá!

  1. 1.

    Egyszerű borsos tokány

  2. 2.

    Hentes tokány NoSalty módra

  3. 3.

    Kukoricás marhatokány

  4. 4.

    Zöldborsós sertéstokány

  5. 5.

    Cukkinis csirketokány

  6. 6.

    Csikós tokány rozmaringos burgonyával

  7. 7.

    Nagycenki tokány

  8. 8.

    Erdélyi tokány

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?