8 hűsítő és egyszerű gyümölcsös leves

A nyári forróságban nincs jobb egy hűsítően hideg gyümölcsös levesnél. Legyen alma, meggy, eper vagy sárgabarack, friss alapanyagokból lehet a legfinomabbat főzni!

  1. 1.

    Villámgyors joghurtos eperkrémleves

  2. 2.

    Hűvös joghurtos eperleves ordás magpehelygombóccal

  3. 3.

    Régies meggyleves

  4. 4.

    Egyszerű sültbarack-krémleves

  5. 5.

    Frissítő gyümölcsleves

  6. 6.

    Erdei extra gyümölcsleves

  7. 7.

    Almás körtekrémleves túrós kölesgombóccal

  8. 8.

    Vegyes gyümölcsleves Miss Sweetly-től

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?