7 tuti tejszínes csirkeragu fél óra alatt

Egy gyors csirkés raguval igazán nem lesz sok gondod. Amíg rotyog a ragu, a rizst is kifőzheted - tökéletesen passzolnak egymáshoz!

  1. 1.

    Csirkemell mogyoróvajas-tejszínes mártásban

  2. 2.

    Fetasajtos-szárított-paradicsomos csirke Détár Enikőtől

  3. 3.

    Gyöngyhagymás-gombás csirkeragu

  4. 4.

    Serpenyős cordon bleu

  5. 5.

    Fokhagymás-citromos csirkemell

  6. 6.

    Zöldséges-tejszínes csirke

  7. 7.

    Csirkemell pórés-tejszínes mártással

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!