7 nap, 7 étel – Klasszikus húsvéti fogások új köntösben, a hét minden napjára

Főzzünk egész héten húsvéti hangulatban, a kedvenc tavaszi alapanyagainkat felhasználva és természetesen bevetve minden ízesítő nagyágyút a tormától kezdve egészen a lekvárig, ami teljessé teszi az ünnepet!

Végre benne vagyunk a tavaszban, így ez a hét már szólhat teljes mértékben a szezon ízes és (a legtöbbször) gyorsan elkészíthető fogásairól. Hétfőtől vasárnapig minden napra egy olyan ebéd jut, ami alapanyagaiban, ízeiben a klasszikus húsvéti fogásokat idézi, mégis mindegyik tartalmaz egy olyan izgalmas kiegészítő elemet, ami a megszokottól kicsit eltéríti. Használni fogjuk természetesen a szezonális zöldségek, a sonka, tojás és kalács mellett azokat a hétköznapi hősöket, amelyek az ételeink (hamisítatlanul húsvéti) ízéért felelnek: nevesen tormát, majonézt, mustárt, sőt, édesség gyanánt még egy kis lekvárt is. Főzésre fel!

Nézd meg galériánkban a hét ízes, húsvéti ebédjeit!

Keress ízletes szószokat az Univer termékei között, itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...