7 nap, 7 étel – Klasszikus húsvéti fogások új köntösben, a hét minden napjára

Főzzünk egész héten húsvéti hangulatban, a kedvenc tavaszi alapanyagainkat felhasználva és természetesen bevetve minden ízesítő nagyágyút a tormától kezdve egészen a lekvárig, ami teljessé teszi az ünnepet!

Végre benne vagyunk a tavaszban, így ez a hét már szólhat teljes mértékben a szezon ízes és (a legtöbbször) gyorsan elkészíthető fogásairól. Hétfőtől vasárnapig minden napra egy olyan ebéd jut, ami alapanyagaiban, ízeiben a klasszikus húsvéti fogásokat idézi, mégis mindegyik tartalmaz egy olyan izgalmas kiegészítő elemet, ami a megszokottól kicsit eltéríti. Használni fogjuk természetesen a szezonális zöldségek, a sonka, tojás és kalács mellett azokat a hétköznapi hősöket, amelyek az ételeink (hamisítatlanul húsvéti) ízéért felelnek: nevesen tormát, majonézt, mustárt, sőt, édesség gyanánt még egy kis lekvárt is. Főzésre fel!

Nézd meg galériánkban a hét ízes, húsvéti ebédjeit!

Keress ízletes szószokat az Univer termékei között, itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

Krémes tojássaláta egyszerűen

Szerintünk az egyik legegyszerűbb-legnagyszerűbb dolog a tojássaláta, amit bármilyen étkezésre fogyaszthatunk, ráadásul pikk-pakk elkészül. Pakolhatjuk a pirítósunkra, készíthetünk ...