7 laktató tésztasaláta vacsorára

A saláták aranyközépútja, mert amellett, hogy egészséges és finom, egy jó tésztasaláta-vacsora után biztosan nem marad senki éhes.

Azért szeretjük a tésztasalátát, mert egészséges, ugyanakkor mégis tisztességes fogás, és nem kell kecskének éreznünk magunkat, pláne, ha teljes kiőrlésű vagy durum tésztából készítjük el! Nem is kell feltétlenül a recepthez ragaszkodnunk, nézzünk szét először a hűtőben és a kamrában, és próbáljunk meg az otthon fellelhető alapanyagokból összedobni valamit. Jöhet a maradék friss zöldség, illetve a szendvicsből kimaradt sonka vagy sajt. Legjobb, ha friss fűszereket használunk: bazsalikomot, oregánót, kakukkfüvet, petrezselymet. Az öntetet sem kell túlbonyolítani, csak egy kevés jó minőségű olajra és némi savanykás ízre - citromlére vagy lágyabb ízű ecetre - van szükségünk. Ami pedig nem fogyna el, abból pompás tízórai lehet másnap a munkahelyen vagy az iskolában!

 1. 1.

  Panna rétegezett tésztasalátája

 2. 2.

  Gombás tésztasaláta

 3. 3.

  Tésztasaláta light

 4. 4.

  Tonhalas tésztasaláta

 5. 5.

  Gorgonzolás penne saláta

 6. 6.

  Avokádós tésztasaláta

 7. 7.

  Nyári tésztasaláta Laurától

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.