7 krémes, és mégis tejmentes főzelék az ősz ízeivel

Paradicsomos káposzta, borsó, vöröslencse és kelkáposzta is tökéletes őszi alapanyagok egy finom főzelékbe. Ebben az 7 receptben most az a közös, hogy tejmentesen készültek.

  1. 1.

    Korianderes burgonyafőzelék szójafasírttal

  2. 2.

    Kelkáposzta-főzelék Pindroch Csabától

  3. 3.

    Vöröslencse-főzelék citromos húsgolyókkal

  4. 4.

    Kelbimbó főzelék liszt- és tejmentesen

  5. 5.

    Paradicsomos krumpli Gizi konyhájából

  6. 6.

    Kelkáposzta-főzelék

  7. 7.

    Zöldborsófőzelék tükörtojással

Legújabb receptek

Citromos és narancsos fánkcsigák

Arancini i limoncini di carnevale, így hívják Olaszországban ezeket a citrom- és narancshéjas cukorral csavart fánkokat. Érdemes mindkét citrushéjat bevetni, mert isteni lesz tőlük a ...

Téli caprese saláta

A napfényes nyár zamatos, lédús paradicsomokkal és friss bazsalikommal teli caprese salátái jelenleg szinte elérhetetlenek: készítsünk inkább egy szezonális, téli verziót. Ehhez nem ...

Címlapról ajánljuk

Trónfosztás: már nem az olasz a legnépszerűbb konyha a világon

Az olaszoknak köszönhetjük a pizzát és talán a legsokoldalúbb komfortkaját, a tésztát, ami egyszerre tud fényűző és filléres finomság is lenni. Most azonban úgy tűnik, trónfosztásra került sor, ugyanis egy friss felmérés szerint már nem az olasz a legnépszerűbb konyha a világon, hanem épp egy másik mediterrán nemzet gasztronómiája mozgatja meg az emberek ízlelőbimbóit.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...