7 édesen kanyargó csiga a kakaóstól a fahéjasig

A házimenza alatt érdemes kísérletezni egy kicsit az - egyébként - pofonegyszerű édes tésztás csigákkal. Azért mégiscsak ég és föld a különbség a házi és a bolti változat között. Nézzétek ezeket!

  1. 1.

    Darázsfészek pekándióval

  2. 2.

    Omlós fahéjas csiga

  3. 3.

    Hétvégi kakaós csiga

  4. 4.

    Kardemummabullar - svéd kardamomos csiga

  5. 5.

    Vanília pudingos csiga

  6. 6.

    Nutellás csiga

  7. 7.

    Pudingos túrós csiga

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek