7 gyors zöldségkrém reggelire

Cseréld le az unalmas szendvicset egy szuper zöldségkrémet, amiket akár már előző nap is összedobhatsz!

Nem csak ízletesek, hanem igen táplálóak és egészségesek is a zöldségkrémek, amelyeket egyszerűen össze lehet dobni. Legjobb, ha még este bekészítjük a hűtőbe, hiszen így reggelre szépen összeérnek az ízek, emellett pillanatok alatt varázsolhatunk fenséges reggelit. Már csak egy csésze tea vagy egy nagy pohár narancslé hiányzik a tökéletes napkezdéshez!

 1. 1.

  Cukkinis kence

 2. 2.

  Görög padlizsánkrém

 3. 3.

  Guacamole

 4. 4.

  Humusz gyorsan

 5. 5.

  Ajvár

 6. 6.

  Sárgarépakrém

 7. 7.

  Citromos zöldborsókrém

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

Nagyon nem mindegy, mit csinálsz az üres coca-colás palackoddal

A műanyaghulladék globális probléma – és megoldani is csak akkor tudjuk, ha mindannyian összefogunk, nagyvállalatoktól a fogyasztókig. A Coca-Cola folyamatosan dolgozik a megoldáson is: vállalásai között szerepel, hogy az egész világon csökkenti a gyártásban felhasznált új műanyag mennyiségét, és tíz éven belül minden PET palackja felerészben már újrahasznosított műanyagból lesz.

Nosalty

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!