Minden évszaknak megvannak a saját szuper alapanyagai. Az ősz sztárjai között van a sütőtök, a gomba, a hüvelyesek. Ezek mellett nagyon jól mutat a zöld leveles spenót, a brokkoli és a lila hagyma is. A lényeg, hogy minél több színt csempésszünk az egyre szürkébb napokba, amikor kevesebb fény is jut már nekünk! A hétköznapi rohanásban próbáljunk egy kis teret adni magunknak – kevés időráfordítással dobjunk össze egy valóban ízletes fogást, ne legyünk megalkuvóak. Ebben segíthet nekünk a növényi alapanyagú margarin, hiszen kiegyensúlyozottabb étkezések érdekében főzéshez is nagyszerűen használható.
-
adagIdőpKöltségolcsóNehézségközepesMég több ravioli922Kalória19.6gFehérje82gSzénhidrát59.5gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségközepesMég több zöldséglepényke861Kalória16.4gFehérje99.4gSzénhidrát46.1gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségközepesMég több rakott tészta623Kalória14.9gFehérje88.2gSzénhidrát24.3gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több rakott karfiol208Kalória6.8gFehérje10.5gSzénhidrát15.1gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több bolognai230Kalória14.5gFehérje17.7gSzénhidrát13gZsír -