Top 5 fogás növényi alapanyagokból ebédre vagy vacsorára

Egy pár csodaszép sárga zöldség igazán harmonizál, és nagyon feldobja az őszi egyhangúságot. Ezek a fogások neked is jólesnek majd a kanapéra kucorodva, filmnézés közben. (x)

Minden évszaknak megvannak a saját szuper alapanyagai. Az ősz sztárjai között van a sütőtök, a gomba, a hüvelyesek. Ezek mellett nagyon jól mutat a zöld leveles spenót, a brokkoli és a lila hagyma is. A lényeg, hogy minél több színt csempésszünk az egyre szürkébb napokba, amikor kevesebb fény is jut már nekünk! A hétköznapi rohanásban próbáljunk egy kis teret adni magunknak – kevés időráfordítással dobjunk össze egy valóban ízletes fogást, ne legyünk megalkuvóak. Ebben segíthet nekünk a növényi alapanyagú margarin, hiszen kiegyensúlyozottabb étkezések érdekében főzéshez is nagyszerűen használható.

  1. 1.

    Tortelli di Zucca, a sütőtökös tortelli

  2. 2.

    A legfinomabb sütőtökburger

  3. 3.

    Gombás-paradicsomos-besameles rakott tészta

  4. 4.

    Sajtszószos-zabpelyhes rakott karfiol

  5. 5.

    Vegán bolognai

Keress növényi alapú margarinokat a Rama kínálatában itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek