Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Az 5 legirritálóbb dolog, amit csak az ismer, aki mindig zárás előtt esik be a boltba

Ha te is az a fajta vagy, aki a napi-kétnapi bevásárlást mindig késő este abszolválja, és zárás előtt esik be a boltba, akkor tuti ismerős lesz ez az 5 irritáló tény.

Szóval van az a típus, aki előrelátó, igazi felnőttként és/vagy családfőként hétvégente illetve havonta intézi a nagybevásárlást, ezért hétköznap alig-alig kell boltba mennie, de azt sem késő este teszi, munka és minden más után, zárás előtt beesve, hanem szépen időben, rendben, okosan.

Ő sanszos, hogy nem is találkozik a következő 5 legidegesítőbb eseménnyel:

1. Nincs pékáru

Mint megrögzött esti vásárló – pluszban egyszemélyes háztartással magam mögött – bizton állíthatom, hogy ez talán a legidegesítőbb az esti vásárlásban, hacsak nem megrögzött kenyérellenes valaki, és kivéve persze, ha szereti a kétes minőségű, csomagolt, szeletelt változatokat és a nyomott-égett utolsó zsömléket.

Receptajánló:

2. Csúnya zöldségek

Ezt sem jó estére hagyni – ha a boltok egészségesebb szekciójára is utazol, azaz magadhoz vennél némi friss zöldet, ne reménykedj az estékben. Általában ráncos paprikák, nyomott uborkák és barna salátafejek várnak + az örök, hatalmas szemű import szőlő egy vagyonért. (Természetesen a csúnya zöldségeket sem vetjük meg, lecsóba, pörkölthöz, levesbe szuperek lesznek!)

3. Húsáru kifosztva

Friss húsért se este menj – hoppon maradhatsz, mert sanszos, hogy a csomagolt csirkemellfilé és csirkeszárny lesz, ami vár rád. És ugye minek vennénk meg a masszív műanyagtálcás húst feleslegesen, ami csak termeli a szemetet, ha egy alkalmas időpontban vehetünk friss árut is – és pont azt, amit szeretnénk.

Ezt láttad?

19 irigyelni valóan zseniális boltötlet külföldről – hát, van még hova fejlődnünk!

4. Fiatalok hada

Ez öregmamásan hangzik, de tény, hogy idegesítő tud lenni (főleg péntek-szombat), ha este a pénztárnál a sort 1-1 üveg bort vagy dobozos sört szorongató (félrészeg) 17 évesek töltik ki. (Igen, reggel meg inkább az idősebb korosztály lepi el a boltot, szóval lehet dönteni.)

5. Fáradt pénztárosok

Este inkább az idegesen sepregető, téged kerülgető alkalmazottak a jellemzőbbek, a sor elején pedig fél kézzel pénzt számoló, fáradt, ingerült kasszások fogadnak, akik egymásnak átkiabálva nyugtatják egymást, hogy „Már, csak fél óra, kibírjuk!”

Ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!