Ezek voltak 2021-ben a kedvenc cikkeitek

Az idei évben is rengeteg izgalmas témával foglalkoztunk. Most összeszedtük, melyek voltak a kedvenceitek.

  1. 1.

    Egyetlen titkos összetevő kell a rántott húshoz: ezentúl csak így fogod készíteni, ráadásul olaj nélkül

    Aki most nagyon egészségtudatos hozzávalóra gondol, az lapozzon tovább...a többiek viszont figyeljenek, mert isteni lesz!

  2. 2.

    Nosalty-kvíz: Felismered ezeket a retró konyhai eszközöket?

    Valakinek már egyik sem ismerős, más még mindig használ egy-két örök klasszikust a következő konyhai eszközökből. Teszteld a memóriád, te hány régi ketyerére emlékszel még?

  3. 3.

    Elszomorító dolgok derültek ki a himalájai sóról

    A mutatós és drágább rózsaszín sóról sokan hiszik azt, hogy egészségesebb, mint jódozott, asztali rokona. Íme a szomorú igazság.  

  4. 4.

    Ha így készíted, garantáltan tökéletes és ízletes lesz a bulgur

    Manapság egyre népszerűbb alapanyag a bulgur, hiszen egyre többen merik otthon is elkészíteni, nem csak a gyrososnál kikérni. De hogyan készül a tökéletes bulgur? Mutatjuk!

  5. 5.

    Viszlát, zsíros sütőablak – ezzel az olcsó és hétköznapi anyaggal tudod megtisztítani

    Fejtörést okozhat, hogy a sütő zsíros ablakát mivel tisztíthatnád meg. Ahelyett azonban, hogy ablaktisztítóval vagy zsíroldóval próbálkoznál, vesd be a szódabikarbónát!

  6. 6.

    6 baklövés, amit fokhagyma használatakor sokan elkövetünk

    Néhány apróságra kell csak figyelned, amikor fokhagymát vásárolsz illetve használsz, hogy a tökéletes darabot válaszd ki, és az elkészített ételed is pöpec legyen! Ezt a 6 hibát például ne kövesd el.

  7. 7.

    7 főzési szokás, ami elrontja a főztöd: itt az ideje elhagyni őket

    Szeretünk ragaszkodni a szokásainkhoz, azonban jó, ha tudjuk, hogy van néhány olyan dolog, amin változtatnunk kell, ha nem szeretnénk kárt okozni az egészségünkben, vagy egyszerűen csak finomabb ételekre vágyunk.

  8. 8.

    Így készül a tökéletes pörkölt egy profi magyar séf szerint

    A magyar konyha egyik alapja a pörkölt, mindenki ette már, de ha még nem próbáltad ki, hogy kell főzni, tarts velünk, és egy profi séf segít az alapokkal.

  9. 9.

    Utálod a halat? Nyugi, ezekkel is beviheted az omega-3 zsírsavat

    Jót tesz az immunrendszernek, javítja a kedélyt, okosabbá tesz, mégis keveset fogyasztunk belőle. Most megmutatjuk, hogyan tudsz minél több omega-3 zsírsavat fogyasztani természetes formában akkor is, ha nem szereted a halat.

  10. 10.

    Viszlát, krumpli, a TÉSZTACHIPS lesz az új kedvencünk – Mutatjuk, hogyan készítheted el te is

    Ropogós, ízletes, és elkészíteni is nagyon egyszerű, ráadásul számtalan szósz jól áll neki – a TikTok videómegosztón most mindenki a tésztából készült chipsért rajong. Az egyre népszerűbb kajatrendre természetesen mi sem mondhattunk nemet, a végeredmény pedig annyira jó lett, hogy mi sem hittük el.

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...