16 nyári sárgadinnyés ételvariáció

Ha eddig csak édes nassként tekintettél rá, és kizárólag "desszertként" fogyasztottad, ideje változtatni a sárgadinnyéről alkotott elképzeléseiden!

  1. 1.

    Sárgadinnye-krémleves

  2. 2.

    Sárgadinnyés ananász sorbet

  3. 3.

    Gyümölcssaláta karamellás joghurtszósszal

  4. 4.

    Sárgadinnyelekvár citrommal

  5. 5.

    Sárgadinnye süti

  6. 6.

    Túrós-sárgadinnyés fagyitorony málnaöntettel

  7. 7.

    Sárgadinnye saláta kecskesajttal

  8. 8.

    Vodkás sárgadinnye kagylóval salátával

  9. 9.

    Orientális saláta

  10. 10.

    Sertés sárgadinnyével

  11. 11.

    Ropogós sajtkosárban tálalt sárgadinnye gyöngyök

  12. 12.

    Sárgadinnye tésztában

  13. 13.

    Hideg sárgadinnyeleves mentával

  14. 14.

    Nyári sárgadinnyés túrótorta

  15. 15.

    Gyümölcsös joghurt jégkrém

  16. 16.

    Sárgadinnyés mozzarella-falatkák

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek