12 takarítási hiba, ami elronthatja az ételeid ízét

Mindannyian próbáljuk elsumákolni a takarítást, hogy minél előbb túl legyünk rajta, de mutatunk néhány dolgot, amiért nem éri meg.

A takarítás a legtöbb embernek egy mumus. Ezért próbáljuk úgy csinálni, hogy minél előbb túl legyünk rajta, ennek következtében elkövetünk hibákat, amiknek akár az ételeink is kárát láthatják. Nem kell kétségbe esni, most megmutatjuk, hogy mire figyelj!

A galériához kattints a képre!

...ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

VinCE Budapest Wine Show 2017

Március 17 - 19. között immáron nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a VinCE Budapest Wine Show, ahol most több mint 160 kiállító várja majd a bor szerelmeseit.

Nosalty

viawww.goodhousekeeping.com

Hozzászólások

Intizar

Testvéreim az Úrban, higgyék el ?szinte hívüknek a javító szándékot. Facebookon fedeztem föl hasznos cikküket, ezzel az alcímmel: ne nagyzold el a takarítást. Na most, a "nagyzol" szó magyarul azt jelenti, henceg, nagykép?sködik. Bizonyára arra gondoltak, hogy ne nagyold el, vagyis: ne végezd kutyafuttában, gondatlanul. Köszönöm a bizalmat és jóindulatot.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Egy meglepő eszköz kell az igazán omlós linzerhez

Biztos sokan ismerjük azt a klasszikus túrós-kakaós linzert, aminek különlegessége a tészta reszelésében rejlik. Ez a fantasztikus technika adja a sütemény utánozhatatlan állagát, amit kóstolva felmerülhet bennünk a kérdés: miért nem használjuk ezt többször?