Március 17 - 19. között immáron nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a VinCE Budapest Wine Show, ahol most több mint 160 kiállító várja majd a bor szerelmeseit.
A rendezvény az elmúlt 7 évben a borszakma legjelentősebb alakjait hozta el nekünk Budapestre.
Ez idén sem lesz máshogy!
A hazai kiállítók mellett számos külföldi kiállítóborai és pezsgői is megjelennek a kínálatban. A látogatók a kiállítás során ültetett borkóstolókon és workshopokon kóstolhatnak, tanulhatnak, és olyan jelentős borszakemberekkel találkozhatnak, mint
Miguel A. Torres,
Jean-Babtiste Lécallionvagy
Clover Taittinger, aki például személyesen mutatja be a Taittinger pezsgőház tételeit.
A VinCE páratlan élményt kínálazoknak, akik szeretik a kiváló minőségű borokat. A három napos rendezvényen több mint 160 kiállító várja majd a vendégeket, akiknek több mint 1000 bort kínálnak kóstolásra.
Ez a tortácska csak akkor lesz gluténmentes, ha olyan zabpelyhet (vagy zabpehelylisztet) használunk, melynek csomagolásán fel van tüntetve, hogy "gluténmentes".
Mindannyian láttuk már a trükköt: kész a főtt tojás, leöntjük róla a forró vizet, és már megy is a csap alá a hideg vízben. Úgy tűnik, ez a módszer több szempontból is tévútra visz.
Karácsony közeledtével egyre több mákos sütemény kerül az asztalra, de nem csak a klasszikus kék mák létezik. Ismerd meg a fehér mákot, amely nemcsak ízében különleges, hanem tápanyagokban is gazdag!
A kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.
Mindannyian láttuk már a trükköt: kész a főtt tojás, leöntjük róla a forró vizet, és már megy is a csap alá a hideg vízben. Úgy tűnik, ez a módszer több szempontból is tévútra visz.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...