12 szaftos egytálétel, amiben max. 600 kalória van adagonként

Egy fenséges egytálételnél nincs is jobb, pláne, ha nem milliónyi kalóriát tartalmaz. Ezeket a receptek úgy válogattuk össze, hogy beleilleszthesd őket a diétádba.

  1. 1.

    Burgonyával rakott cukkini

  2. 2.

    Római csirkemáj

  3. 3.

    Rakott karfiol hús nélkül (Rakott karfiol 2.)

  4. 4.

    Rakott savanyú káposzta

  5. 5.

    Sajtos-csirkés rakott karfiol

  6. 6.

    Rakott brokkoli egyszerűen és egészségesen

  7. 7.

    Ínyenc rakott cukkini

  8. 8.

    Mediterrán rakott zöldség

  9. 9.

    Édesburgonya egytálétel

  10. 10.

    Hagyományos muszaka

  11. 11.

    Shakshuka, a Közel-Kelet lecsója

  12. 12.

    Brokkolis-sajtos sült burgonyapüré

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

B12-vitamin és folsav – Vitaminok az idegrendszerért!

A B12-vitamin és a folsav hozzájárul a normális pszichológiai funkciókhoz, azaz az olyan kognitív teljesítményekhez, mint a memória, a koncentráció, a tanulás és a problémamegoldás. E vitaminok túl kis mennyiségben való bevitele hosszú távon gyengítheti a kognitív teljesítményt, különösen a memóriát, illetve összefüggésbe hozható a depresszió kialakulásával is.

Hirdetés

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

További cikkek