12 pompás, csőben sült húsos recept

Csőben sült rakottas húsok tavaszi, friss és buja, intenzív színű zöldségekkel, krémes besamellel vagy szimplán tejföllel, sok sajttal, gazdagon - hmmmm

  1. 1.

    Brokkolis csirkemell

  2. 2.

    Csőben sült cukkinis csirkemell

  3. 3.

    Brokkolis sertéskaraj Dubarry módra

  4. 4.

    Kapros túrókrémben sült csirkemell

  5. 5.

    Csirke gratin olaszosan

  6. 6.

    Sertésborda diplomata módra

  7. 7.

    Zöldséges pulykamell sajtmártásban

  8. 8.

    Dubarry csirkemell ahogy Zsuzsi készíti

  9. 9.

    Csirkés doria

  10. 10.

    Karfiolkrémes csirkemell

  11. 11.

    Pulykamell póréhagymával

  12. 12.

    Gratinírozott csirkemell érmék

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek