Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

115 kilót fogyott a nő, aki akár 2 kiló kenyeret is megevett egy nap

Az első 60 kilótól 16 hónap alatt sikerült megszabadulnia, és annak ellenére, hogy volt, hogy több tíz kilót is visszaszedett, végül mégis elérte, amit akart.

Corey Hyland 182 kilót nyomott, és nem mert belekezdeni egyetlen diétába sem, mert azt gondolta, neki úgyse sikerülne.

„Biztos voltam benne, hogy nem tudok fogyni, ezért nem is próbálkoztam ezzel. Ettem, ettem, akár két kiló kenyeret is befaltam, sőt, utána még némi desszert is lecsúszott. Volt, hogy addig ettem, amíg ki nem hánytam. Kezdetben csak az egészségesebb étkezés volt a cél, hogy ha már fogyni nem fogok, legalább egészségesebb legyek" – mesélte Corey.

Állítása szerint azért volt túlsúlyos, mert állandóan evett, és vice versa, azért evett folyton, mert túlsúlyos volt. A sokakra jellemző ördögi körből csak nagyon nehezen tudott kikerülni, de végül sikerült leküzdenie evészavarait. 

Az első 60 kilótól mindössze 16 hónap alatt szabadult meg, ami rengeteg erőt adott neki, de sajnos az is előfordult vele, hogy 30 kilót visszahízott. Szerencsére mégsem adta fel, azóta pedig összesen 115 kilóval nyom kevesebbet.

Corey azóta már megszabadult a felesleges bőrtől is egy műtétnek köszönhetően, így végre jól érzi magát, és boldog, hogy olyan élete lehet, amiről nem is tudta, hogy létezik.

Ezeket olvastad már? 

Címlapkép: YouTube 

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!