10 nagyon szaftos és laktató húsos fogás

Kijár nekünk a pihenés, ilyen kiszámíthatatlan időben pedig mivel okozzunk magunknak egy kis örömöt, ha nem egy finom és szaftos különlegességgel? 

  1. 1.

    Hagymás-paprikás rostélyos

  2. 2.

    Citromos borjú

  3. 3.

    Guinness sörben sült marhapofa

  4. 4.

    Stroganoff bélszín Dacota konyhájából

  5. 5.

    Sült báránykaraj rozmaringgal és fokhagymával

  6. 6.

    Új-zélandi báránysült mentaszósszal

  7. 7.

    Klasszikus hagymás rostélyos

  8. 8.

    Rozmaringos-zsályás nyúlgerinc csicsókával

  9. 9.

    Salisbury steak gombamártással

  10. 10.

    Bélszín steak ahogy Glaser készíti

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?