10 hűsítő fagylalt recept

Nagyon vártuk már, és végre megérkezett a jó idő! Ahogy a higany szála felkúszik, úgy érdemes megtölteni a fagyasztónkat hűsítő finomságokkal. Mi ezekre szavazunk!

A héten nem lehet okunk panaszra: újra itt a verőfényes napsütés és a közel harminc fok, úgyhogy ideje elkészíteni kedvenc hűsítő finomságainkat, és feltölteni a fagylaltkészleteinket. Annak sem kell aggódnia, akinek nincs otthon fagyigépe, mert válogatásunkban helyet kaptak olyan receptek is, amelyekhez semmilyen technikai csodára nincsen szükségünk, csupán egy jó ötletre, ízletes hozzávalókra, no meg némi türelemre, amíg megdermed. Tökéletes megoldás lehet gyümölcsmentésre is, hiszen ha még időben észbe kapunk és gyorsan a jégre tesszük, akkor megmenthetjük a hűtőben fonnyadozó epret a kidobástól, és egyben megörvendeztetjük a családot egy ízletes desszerttel!

 1. 1.

  Karamell fagylalt

 2. 2.

  Eperfagylalt gép nélkül

 3. 3.

  Bazsalikom-lime túrófagylalt

 4. 4.

  Tiramisu fagylalt

 5. 5.

  Gyömbéres őszibarack sörbet

 6. 6.

  Málna fagylalt

 7. 7.

  Fagyasztott joghurttorta

 8. 8.

  Kávéfagyi

 9. 9.

  Gyümölcsös jégkrémnyalóka

 10. 10.

  Török ricottás parfé

Hozzászólások (1)

Törölt felhasználó

Pont ezt az eperfagyit csináltam múlt héten, valami zseniális!!!!! :)

Címlapról ajánljuk

„Most arra van szükségem, hogy egy egyszemélyes márkaként is kivirágozzak...

Az egyik első, releváns gasztrosikeremet épp Havas Dórának köszönhetem, az ő indiai vajascsirke-receptje ugyanis nemcsak engem vett le a lábamról, de azokat is, akik utána megkóstolták. A Lila füge szerzőjét a blog indulásakor még csak az elszánt foodie-k és gasztrorajongók ismerték, ma már viszont több mint százezren követik különféle platformokon, és készítik el a receptjeit. Ebben az interjúban többek között arról kérdeztem, hogy vajon van-e olyan egyáltalán, hogy egy gyerek rossz evő, miért van az, hogy a gasztroblogok és szakácskönyvek világában egyértelmű a nőuralom, és mi volt az első étel, amit már a barátai is vele azonosítottak.

KormosLili

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.