10 habos desszertkrém karácsony alkalmából
Az én kedvenc desszerttípusom a habos desszertkrém, azaz a mousse. A legjobb csokisan, de az alábbi receptek egyikére se mondanék nemet. Békés ünnepeket kívánok olvasóinknak!
Az én kedvenc desszerttípusom a habos desszertkrém, azaz a mousse. A legjobb csokisan, de az alábbi receptek egyikére se mondanék nemet. Békés ünnepeket kívánok olvasóinknak!
Arancini i limoncini di carnevale, így hívják Olaszországban ezeket a citrom- és narancshéjas cukorral csavart fánkokat. Érdemes mindkét citrushéjat bevetni, mert isteni lesz tőlük a ...
A napfényes nyár zamatos, lédús paradicsomokkal és friss bazsalikommal teli caprese salátái jelenleg szinte elérhetetlenek: készítsünk inkább egy szezonális, téli verziót. Ehhez nem ...
Guszta és nosztalgikus háromfogásos ebéd vár rátok, ha elkészítítek az alábbi menüsort: menzás paradicsomleves, rántott sajt és egy adag színes, retró mignon csábít minket.
NosaltyNagy változás a készpénzfelvétel módját illetően. Aki nem csak kártyával vagy telefonnal szokott fizetni, figyeljen!
NosaltySok gyógytea segít a pihentető alvásban, azonban azok számára is vannak folyékony opciók, akik nem kedvelik annyira a teákat.
NosaltySelymesítsd mascarponéval a tortakrémet, hogy tökéletes kényeztetést kapjon a szülinapos!
Mi kitartóan tartjuk a húsmentességet januárban, és így is nagyon jókat eszünk!
Melengető, és zöldségek erejétől roskadó levesekkel készültünk a nagy hidegben. Ami közös bennük, az a csodás karfiol.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...