10 habos desszertkrém karácsony alkalmából

Az én kedvenc desszerttípusom a habos desszertkrém, azaz a mousse. A legjobb csokisan, de az alábbi receptek egyikére se mondanék nemet. Békés ünnepeket kívánok olvasóinknak!

  1. 1.

    Málna mousse

  2. 2.

    Nutella mousse - a 8. főbűn

  3. 3.

    Étcsokoládé mousse

  4. 4.

    Kávés csokoládéhab

  5. 5.

    Narancs mousse nyírfacukorral

  6. 6.

    Kókuszmousse mangószósszal

  7. 7.

    Vérnarancs mousse

  8. 8.

    Narancsos fehércsokoládé mousse

  9. 9.

    Mascarponés cappuccino mousse

  10. 10.

    Kávés ricotta mousse amarettós málnával

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!