Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Tűzpiros színű, homogén, sűrű krém.
Íze, illata a friss paprikára jellemző és sós.
A paprikakrém alapanyagaként rendszerint paradicsompaprikát használunk, de elkészíthető másfajta, pirosra érett, húsos zöldpaprikából is.
Több változata ismert. A pritamin nyers paprikakrém, amit sóval tartósítunk. Így jobban megőrzi színét, vitamintartalmát.
Az édes, ill. erős paprikakrémet, a gulyáskrémet és a pörkölt ízesítőt levesekhez, pörköltekhez, mártásokhoz, rostonsültekhez, zöldségekhez és szendvicsekhez ajánlják.
A Piros Arany paprikából készült ételízesítő, mely egész évben friss paprikaízt varázsol ételeinkbe, szendvicseinkre. 1963. óta megnevezése fogalommá vált, mely tradíciót és minőséget takar. A Piros Arany fűszer- és pritaminpaprikát tartalmaz. Csemeg és csípős változata is kapható tubusos kiszerelésben.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Felbontás után hűtőben tárolandó.

Paprikakrém alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!